Libnet.ro
UNICEF

20:31

Incendiu la un cimitir din judetul Constanta. Vegetatia uscata a fost cuprinsa de flacari

B1 B1,
Incendiu la un cimitir din judetul Constanta. Vegetatia uscata a fost cuprinsa de flacari

Un incediu a izbucnit vineri seara, la cimitirul din localitatea Chirnogeni, judetul Constanta, potrivit reporterntv. ro La fata locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Inspectoratul pentru Situatii. continuă pe B1

Scene socante intr-o comuna din judetul Hunedoara: Doi catei au fost ucisi cu cruzime chiar in fata unor copii care se jucau cu puii. Martor: Am suferit un soc emotional (VIDEO)

Scene socante intr-o comuna din judetul Hunedoara. Doi catei de cateva luni au fost ucisi cu cruzime de un localnic chiar in fata unor copii care se jucau cu puii, scriu jurnalistii de la.

Moment socant intr-un cimitir din Bucuresti. Legistii au oprit funeraliile unei femei. Ce a urmat

Un moment socant s-a petrecut intr-un cimitir din Bucuresti. Legistii au oprit funeraliile unei femei, in plina slujba, i-au ridicat trupul si l-au dus la necropsie. Scena a avut loc sub privirile.

34 de copii din centre de plasament au fost dusi la Spitalul Clinic de Psihiatrie in ultimele doua saptamani

Ministerul Sanatatii a precizat vineri ca 34 de copii din centre de plasament au fost prezentati la Spitalul Clinic de Psihiatrie pentru evaluare in ultimele doua saptamani - 19 dintre acestia au venit la cererea procuraturii, iar 15 la cererea unitatilor de plasament.

ştiri de la B1

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )