Libnet.ro
UNICEF

22:15

Incendiu la o fabrica de paine din Chitila: Nu au fost ineregistrate victime

B1 B1,
Incendiu la o fabrica de paine din Chitila: Nu au fost ineregistrate victime

Un incendiu a izbucnit joi seara la o fabrica de paine aflata pe Soseaua Banatului, in Chitila, informeaza ISU, potrivit Agerpres. Incendiul se manifesta pe o suprafata de aproximativ 300 de metri. continuă pe B1

Incendiu la o fabrica de paine din Chitila

Un incendiu a izbucnit joi seara la o fabrica de paine din Chitila, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

NEWS ALERT. Incendiu la o fabrica de paine din Capitala

Un incendiu puternic a izbucnit joi seara la fabrica de paine din Chitila, suprafata estimata pe care se manifesta arderea fiind de 300 mp. La fata locului actioneaza 9 autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare si o autoscara.

Incendiu violent la o fabrica din Chitila

Un incendiu a izbucnit joi seara, in Chitila, la o fabrica de paine aflata pe Soseaua Banatului, informeaza ISU. Potrivit sursei citate, suprafata estimata pe care se manifesta arderea este.

Cluj: Incendiu la o hala de mase plastice, aflata in apropiere de DN1 C. Fumul negru se vede de la distanta mare. Nu au fost inregistrate victime (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit luni dupa-amiaza la o hala de mase plastice, aflata in apropierea Drumului National 1C, la Apahida, in judetul Cluj, informeaza gherlainfo. ro. Fumul negru se vede de la.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )