Libnet.ro
UNICEF

06:00

Incendiu intr-un bloc din Capitala: O femeie a fost intoxicata cu fum

Antena3 Antena3,
Incendiu intr-un bloc din Capitala: O femeie a fost intoxicata cu fum

O femeie a fost intoxicata cu fum si transportata la spital, joi, dupa ce un apartament de la etajul 7 al unui bloc cu zece etaje situat pe bulevardul Lacul Tei din Sectorul 2 a luat foc, au declarat, pentru. continuă pe Antena3

Incendiu intr-un bloc din Sectorul 2 al Capitalei: O femeie a fost intoxicata cu fum

O femeie a fost intoxicata cu fum, joi, dupa ce un apartament de la etajul 7 al unui bloc cu zece etaje situat pe bulevardul Lacul Tei din Sectorul 2 a luat foc. Femeia, in varsta de 58 de ani, a primit.

Explozie intr-un bloc din Bumbesti Jiu. Un copil a fost ranit

O explozie a avut loc in aceasta dimineata intr-un bloc din localitatea Bumbesti Jiu. Un copil care locuia impreuna cu tatal sau in apartament a fost ranit.

Explozie intr-un bloc din Bumbesti Jiu: un copil de 4 ani a fost grav ranit

O explozie a avut loc miercuri dimineata intr-un bloc din localitatea gorjeana Bumbesti Jiu. Un copil care locuia impreuna cu tatal sau a fost grav ranit, suferind arsuri pe fata si pe brate.

Explozie puternica intr-un bloc din Braila. Un barbat a murit, iar alte patru persoane au ajuns la spital

Un barbat si-a pierdut viata, marti, in urma unei explozii produse intr-un bloc din Braila, in urma deflagratiei fiind evacuate zeci de persoane din imobil, in timp ce patru oameni au fost transportati la.

EXPLOZIE intr-un bloc din Bumbesti-Jiu. Un copil a fost ranit

O explozie produsa intr-o garsoniera din localitatea Bumbesti-Jiu judetul Gorj - n. r. ) a provocat ranirea unui copil in varsta de patru ani.

FOTO Explozie devastatoare intr-un bloc din centrul Brailei. Pompierii l-au gasit mort pe proprietarul apartamentului care a sarit in aer

O explozie devastatoare a zguduit, marti, in jurul orei 14. 00, centrul Brailei. Deflagratia s-a produs in blocul 104, de pe Calea Calarasilor, colt cu bulevardul Cuza, in apartamentul de la etajul I al unui fost inginer in varsta de 82 de ani, din cauza unei acumulari de gaze. Barbatul era singur acasa si a fost gasit mort de pompieri.

Explozie puternica intr-un bloc situat in apropierea Tribunalului Braila. Un batran in varsta de 80 de ani a murit in urma deflagratiei (FOTO)

Explozie puternica intr-un bloc situat in apropierea Tribunalului Braila. Echipele de interventie sunt la fata locului. Explozia a fost urmata de un incendiu. A inceput evacuarea locatarilor. Trei.

Gorj: O explozie s-a produs intr-un bloc de locuinte. Un copil a fost ranit

O explozie s-a produs miercuri intr-un bloc de locuinte din judetul Gorj. Un copil a fost ranit de suflul exploziei. Locatarii au fost evacuati din cladire. La fata locului se intervine cu mai multe echipaje,.

Luare de ostatici intr-o scoala din Pakistan: 104 oameni au fost ucisi, dintre care 84 de copii

Luare de ostatici intr-o scoala din Pakistan. Un grup taliban a atacat marti dimineata o scoala pentru copii de militari de la Peshawar, cel mai important oras din nord-vestul Pakistanului, omorand 104 de.

Belgia: Patru barbati inarmati au luat un ostatic intr-un apartament din Gent. Politia intervine la fata locului

Patru barbati inarmati au patruns luni intr-un apartament din orasul belgian Gent, luand un ostatic, informeaza mirror. co. uk. Aproximativ 30 de politisti au izolat si inconjurat zona si le-au cerut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )