Libnet.ro
UNICEF

05:15

Luare de ostatici intr-o scoala din Pakistan: 104 oameni au fost ucisi, dintre care 84 de copii

B1 B1,
Luare de ostatici intr-o scoala din Pakistan: 104 oameni au fost ucisi, dintre care 84 de copii

Luare de ostatici intr-o scoala din Pakistan. Un grup taliban a atacat marti dimineata o scoala pentru copii de militari de la Peshawar, cel mai important oras din nord-vestul Pakistanului, omorand 104 de. continuă pe B1

PAKISTAN: Luare de ostatici intr-o scoala. Cel putin 104 au fost ucisi, dintre care 84 copii. Elevii, obligati sa vada cum profesorul lor a fost ares de viu

Un grup taliban a atacat marti dimineata o scoala pentru copii de militari de la Peshawar, cel mai important oras din nord-vestul Pakistanului, omorand cel putin el putin 20 de elevi si ranind alti 35, au anuntat autoritatile. Armata a intervenit rapid. UPDATE 3: Un purtator de cuvant al armatei pakistaneze a anuntat ca sase suspecti teroristi sunt morti iar operatiunea militara impotriva talibanilor care au atacat scoala din Peshawar este aproape incheiata .

PAKISTAN: Luare de ostatici intr-o scoala. Cel putin 104 au fost ucisi, dintre care 84 copii

Un grup taliban a atacat marti dimineata o scoala pentru copii de militari de la Peshawar, cel mai important oras din nord-vestul Pakistanului, omorand cel putin el putin 20 de elevi si ranind alti 35, au anuntat autoritatile. Armata a intervenit rapid.

VIDEO UPDATE Barbati inarmati au luat ostatici sute de studenti si profesori intr-o scoala din Pakistan. Cel putin 12 morti si 40 de raniti

Talibani inarmati au luat ostatici marti sute de studenti si profesori intr-o scoala din orasul Peshawar, situat in nord-vestul Pakistanului, spun oficiali militari citati de Reuters. Oficiali militari au declarat ca cel putin sase barbati inarmati au intrat in Scoala Publica Militara. Se crede ca in interiorul cladirii sunt 500 de studenti si profesori. UPDATE: Cel putin 12 persoane au murit si 40 au fost ranite, transmite Reuters citand surse spitalicesti.

VIDEO84 de copii morti dupa ce talibaniiau luat ostatici sute de elevi si profesori intr-o scoala din Pakistan

Talibani inarmati au luat ostatici marti sute de studenti si profesori intr-o scoala din orasul Peshawar, situat in nord-vestul Pakistanului, spun oficiali militari citati de Reuters. Oficiali militari au declarat ca cel putin sase barbati inarmati au intrat in Scoala Publica Militara. Se crede ca in interiorul cladirii sunt 500 de studenti si profesori. UPDATE: Au murit cel putin 100 de persoane, dintre care 84 de copii, transmite Reuters. Articol in curs de actualizare.

VIDEO UPDATE Luare de ostatici intr-o cafenea din Sidney. Un steag islamic negru, arborat la fereastra cafenelei

O luare de ostatici a avut loc, luni, intr-o cafenea din centrul orasului Sidney, insa numarul acestora nu este cunoscut. O operatiune a politiei este in curs de desfasurare la aceasta ora. Cafeneaua a fost inconjurata de fortele de ordine, iar un steag islamic negru, cu un text scris in limba araba, a fost arborat la o fereastra a cafenelei. Banca centrala a Australiei, aflata in apropiere, a fost inchisa. Martorii au declarat ca au auzit focuri de arma. Ora 9:06 Cinci ostatici ies din cafeneaua din SydneyOra 7:52: Cel care a luat ostatici este un barbat inarmat, iar politia australiana se afla in contact cu acesta.

VIDEO UPDATE Luare de ostatici intr-o cafenea din Sidney. Un steag islamic negru, arborat la fereastra cafenelei / Cinci persoane au iesit din cafenea

O luare de ostatici a avut loc, luni, intr-o cafenea din centrul orasului Sidney, insa numarul acestora nu este cunoscut. O operatiune a politiei este in curs de desfasurare la aceasta ora. Cafeneaua a fost inconjurata de fortele de ordine, iar un steag islamic negru, cu un text scris in limba araba, a fost arborat la o fereastra a cafenelei. Banca centrala a Australiei, aflata in apropiere, a fost inchisa. Martorii au declarat ca au auzit focuri de arma. Ora 11:17 Politia australiana monitorizeaza platformele de social media pentru solicitari ale atacatorilorOra 9:06 Cinci ostatici ies din cafeneaua din SydneyOra 7:52 Cel care a luat ostatici este un barbat inarmat, iar politia australiana se afla in contact cu acesta.

Luare de ostatici intr-o cafenea din Sidney. Un steag islamic negru, arborat la fereastra cafenelei

O luare de ostatici a avut loc, luni, intr-o cafenea din centrul orasului Sidney, insa numarul acestora nu este cunoscut. O operatiune a politiei este in curs de desfasurare la aceasta ora. Cafeneaua a fost inconjurata de fortele de ordine, iar un steag islamic negru, cu un text scris in limba araba, a fost arborat la o fereastra a cafenelei. Banca centrala a Australiei, aflata in apropiere, a fost inchisa. Martorii au declarat ca au auzit focuri de arma.

PAKISTAN: Luare de ostatici intr-o scoala. Cel putin 20 de morti in urma atacului comis de talibani

Un grup taliban a atacat marti dimineata o scoala pentru copii de militari de la Peshawar, cel mai important oras din nord-vestul Pakistanului, omorand cel putin el putin 20 de elevi si ranind alti 35, au anuntat autoritatile. Armata a intervenit rapid, relateaza AFP.

Cum se reinventeaza educatia intr-o scoala din Medias

A fi profesor inseamna sa educi elevii ca si cum ar fi copiii tai, e raspunsul pe care-l primesc de la Maria Radu, consilier educativ. Si tot interlocutoarea mea spune, sustinuta de colegii ei, ca vocatia este pe primul plan atunci cand esti profesor, dar si ca in relatia cu cei aflati in fata ta, in banci trebuie sa tii cont ca fiecare are personalitatea lui.

VIDEO Cel mai sangeros atentat terorist din Pakistan: Sase talibani au atacat o scoala militara si au ucis 141 de persoane, dintre care 132 elevi

Talibanii pakistanezi au comis marti cel mai sangeros atac terorist din istoria tarii, asupra unei scoli unde invata copii ai militarilor, ucigand 141 de persoane, dintre care 132 elevi, pentru a se razbuna in fata ofensivei recente a armatei in bastioanele lor, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )