Libnet.ro
UNICEF

01:06

Belgia: Patru barbati inarmati au luat un ostatic intr-un apartament din Gent. Politia intervine la fata locului

B1 B1,
Belgia: Patru barbati inarmati au luat un ostatic intr-un apartament din Gent. Politia intervine la fata locului

Patru barbati inarmati au patruns luni intr-un apartament din orasul belgian Gent, luand un ostatic, informeaza mirror. co. uk. Aproximativ 30 de politisti au izolat si inconjurat zona si le-au cerut. continuă pe B1

Alerta terorista in Belgia. Patru atacatori s-au baricadat intr-un apartament

Patru barbati au intrat intr-un apartament din orasul belgian Gand Gent), iar politia a izolat si inconjurat zona, relateaza BBC News Online.

FOTO VIDEO Doi barbati inarmati au luat ostatici mai multe persoane intr-o cafenea din Sydney. Un steag cu insemne islamice este arborat la fereastra

Aproximativ 20 de persoane au fost luate ostatice, luni dimineata, de catre cel putin doi barbati inarmati intr-o cafenea din centrul orasului australian Sydney, informeaza BBC.

BELGIA: Trei barbati, suspecti ca au participat la luarea de ostatici, au fost arestati

Trei barbati care sunt suspectati ca au participat la luarea de ostatici din orasul belgian Gand au fost arestati. Cei trei suspecti, care s-au predat fara violenta, au fost arestati de de politiei.

Targoviste: Un autoturism folosit pentru taximetrie a luat foc intr-o benzinarie

Un autoturism folosit pentru taximetrie a luat foc, duminica, intr-o benzinarie din municipiul Targoviste. Soferul de 24 de ani alimenta autovehiculul cu combustibil si a agatat cu rotile furtunul de la o.

VIDEO Un taxi a luat foc intr-o benzinarie din Targoviste. Pompierii au evitat o catastrofa

Ziua de 13 decembrie s-a dovedit a fi cu ghinion pentru un sofer de taxi din Targoviste, care venise sa alimenteze la o statie GPL amplasata intr-o benzinarie. Din neatentie, soferul se pare ca a calcat cu masina pe furtunul de alimentare cu gaz si la- smuls din rezervor. in acel moment, cobustibilul a inceput sa tasneasca si pana la incendiu nu a mai fost decat un pas. Masina s-a facut scrum.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )