Libnet.ro
UNICEF

07:15

Incendiu la o pensiune din Sibiu. Aproape 70 de persoane au fost evacuate

B1 B1,
Incendiu la o pensiune din Sibiu. Aproape 70 de persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit, sambata seara, in bucataria unei pensiuni din municipiul Sibiu. Aproape 70 de persoane au fost evacuate, informeaza news. ro. Incendiul a izbucnit in bucataria unei. continuă pe B1

Incendiu puternic la o pensiune din Sibiu.68 de persoane au fost evacuate

Pompierii au evacuat, sambata seara, 68 de persoane care se aflau intr-o pensiune din Sibiu, unde a ars instalatia de ventilare din bucatarie, fara a exista victime, a anuntat ISU. Pompierii.

VIDEO Flashmob cu oglinzi pe care scrie Voi va vedeti?, n fata sediului PSD din Sibiu

Aproximativ 150 de persoane au participat, vineri, la un flashmob in fata sediului PSD din Sibiu, manifestantii fiind imbracati in negru si avand oglinzi pe care au scris Voi va vedeti?. Protestul care dureaza de luni a fost suspendat pe durata doliului national, insa in fiecare zi, la pranz, protestatarii se reunesc pentru un nou flashmob, scrie News. ro.

Are aproape 70 de ani, dar a calatorit opt ore cu trenul ca sa ajunga la inmormantarea Regelui Mihai de la Curtea de Arges: A fost un conducator adevarat, nu ca astia de la guvernare

Mii de oameni l-au asteptat, sambata seara, pe Regele Mihai la Curtea de Arges, la capatul ultimei sale calatorii. Printre cei care au venit la Gara Regala din Curtea de Arges se numara si Lacrea.

Voi va vedeti? Flashmob cu oglinzi in fata sediului PSD din Sibiu (VIDEO)

Protest inedit la Sibiu! Aproximativ 150 de persoane s-au strans, vineri, la un flashmob in fata sediului PSD din oras. imbracati in negru si inarmati cu oglinzi.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2591 seconds )