Libnet.ro
UNICEF

06:00

Incendiu de proportii in vestul Australiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Incendiu de proportii in vestul Australiei

Cel putin 121 de case au fost devastate de un incendiu de vegetatie in vestul Australiei si trei persoane sunt date disparute, potrivit unor responsabili locali, citati de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO O comuna din sud-vestul Australiei, devastata de un incendiu masiv

Cel putin 120 de case au fost distruse intr-un incendiu izbucnit in apropiere de o localitate din sud-vestul Australiei. Trei persoane sunt dat disparute, potrivit unor oficiali locali, citati de postul Europe1.

Raid aerian asupra unei inchisori din Siria controlata de Al-Qaida. Cel putin 39 de morti

Cel putin 39 de persoane au fost ucise azi intr-un raid aerian care a vizat o inchisoare administrata de filiala retelei teroriste Al-Qaida in Siria, Frontul al-Nusra, au declarat activisti citati de Associated Press in pagina electronic, anunta Mediafax.

Cel putin 39 de persoane au fost ucise intr-un raid aerian al Rusiei impotriva unei inchisori Al-Qaida din Siria

Cel putin 39 persoane au fost ucise sambata in urma raid al aviatiei ruse care a vizat o cladire unde se afla o inchisoare a organizatiei teroriste Al-Qaida in zona de nord-vest a Siriei, transmite AFP online.

Cel putin 23 de persoane au murit de foame in orasul sirian Madaya

Cel putin 23 de persoane au murit din cauza foametei de la 1 decembrie, in orasul sirian Madaya, aflat sub asediul armatei siriene de sase luni, a anuntat, vineri, organizatia Medici fara Frontiere.

Siria: Cel putin 20 de morti si zeci de raniti la Damasc si la periferia aflata in mainile rebelilor

Cel putin 20 de civili au fost ucisi si alte zeci de persoane au fost ranite miercuri in bombardamente asupra Damascului, aflat in mainile regimului sirian, dar si asupra periferiei aflate in mainile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )