Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin 23 de persoane au murit de foame in orasul sirian Madaya

Adevărul Adevărul,
Cel putin 23 de persoane au murit de foame in orasul sirian Madaya

Cel putin 23 de persoane au murit din cauza foametei de la 1 decembrie, in orasul sirian Madaya, aflat sub asediul armatei siriene de sase luni, a anuntat, vineri, organizatia Medici fara Frontiere. continuă pe Adevărul

Siria: 23 de oameni au murit de foame in orasul asediat Madaya (MfF)

Un numar de 23 de persoane au murit din cauza foametei de la 1 decembrie in orasul sirian Madaya, aflat sub asediu, a anuntat vineri Medici fara Frontiere MfF), in timp ce ONU pregateste o livrare de ajutor in zona, transmite AFP.

Siria: Cel putin 20 de morti si zeci de raniti la Damasc si la periferia aflata in mainile rebelilor

Cel putin 20 de civili au fost ucisi si alte zeci de persoane au fost ranite miercuri in bombardamente asupra Damascului, aflat in mainile regimului sirian, dar si asupra periferiei aflate in mainile.

Acuzatii grave la adresa Rusiei! Cel putin 20 de militari rusi, implicati in doborarea zborului MH17 in Ucraina

Procurori olandezi ancheteaza o plangere, depusa de catre un grup de jurnalisti-cetateni, porivit careia cel putin 20 de militari rusi au fost implicati in doborarea, in estul separatist prorus al Ucrainei, in 2014, a avionului care efectua zborul MH17.

Cel putin 20 de militari rusi ar fi implicati in doborarea zborului MH17 in Ucraina, acuza un grup

Procurori olandezi ancheteaza o plangere, depusa de catre un grup de jurnalisti-cetateni, porivit careia cel putin 20 de militari rusi au fost implicati in doborarea, in estul separatist prorus al Ucrainei, in 2014, a avionului care efectua zborul MH17, relateaza postul RFE-RL online.

Cel putin 25 de combatanti proguvernamentali irakieni au fost ucisi in urma contracararii unei ofensive a Statului Islamic

Cel putin 25 de combatanti proguvernamentali irakieni au fost ucisi in urma contracararii unei ofensive de amploare a organizatiei extremiste sunnite Statului Islamic SI) la Haditha, in provincia Al-Anbar, au anuntat marti surse din domeniul securitatii, relateaza AFP online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )