Libnet.ro
UNICEF

19:00

Incendiu provocat din cauza mai multor copii care s-ar fi jucat cu focul. O fetita de doi ani, din Arad, a suferit arsuri pe 60% din suprafata corpului

Antena3 Antena3,
Incendiu provocat din cauza mai multor copii care s-ar fi jucat cu focul. O fetita de doi ani, din Arad, a suferit arsuri pe 60% din suprafata corpului

O copila de doi ani a suferit arsuri de gradul II pe 60% din suprafata corpului, in urma unui incendiu care a avut loc joi in judetul Arad. Micuta va fi transportata la un spital din Bucuresti cu. continuă pe Antena3

Harvard si-a retras decizia de a admite un candidat, din cauza unor comentarii rasiste pe care acesta le-a facut la varsta de 16 ani

Un supravietuitor al atacului armat de la liceul din Parkland a anuntat luni ca Universitatea Harvard si-a schimbat decizia de a-l admite, din cauza unor comentarii rasiste pe care acesta le-a facut intr-un document Google Doc si prin intermediul unor mesaje telefonice, cu aproape doi ani in urma, scrie AP News.

Tara in care tot mai multi copii se nasc cu sase degete: cum explica medicii aceasta situatie

Tot mai multi copii se nasc cu anomalii, iar medicii isi gasesc cu greu explicatii pentru aceasta situatie. La nastere, parintii observa ca unii copii se nasc cu sase degete si fara sprancene. in Coreea de Nord, s-au inmultit cazurile de nasteri cu anomalii. Copiii se nasc cu sase degete la o mana, nu au .

Decizie socanta! Pedofilul care ar fi agresat mai multi copii din Capitala, lasat in libertate

Decizie socanta a magistratilor! Barbatul care ar fi agresat mai multi copii din Capitala a fost lasat in libertate. Dupa numai o noapte petrecuta in spatele gratiilor, suspectul a fost lasat sa.

Stirile ProTV: Parintii care nu-si mai pot tine copiii la gradinita din cauza ca salariul minim a crescut

Din cauza masurilor fiscale din ultimii doi ani, multe familii nevoiase nu isi mai permit sa-si lase copiii la gradinita. Desi legea prevede un ajutor lunar de 50 de lei, aproape jumatate dintre beneficiari au pierdut banii, pentru ca pe hartie castiga mai mult.

Trafic restrictionat pe Autostrada Soarelui. Doua dale s-au ridicat din cauza caldurii

Canicula face ravagii pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Constanta la km 13. Din cauza caldurii, mai multe dale de beton au fost ridicate. La km 13, pesensul de mers catrelitoral, un rost.

Un sofer roman a lesinat la volanului unui TIR, din cauza caldurii, in Italia

Un sofer roman de 58 de ani se afla la volanul unui TIR, cand a lesinat, din cauza caldurii, in Italia. TIR-ul plin cu bidoane de ipsos s-a rasturnat, iar soferul a ajuns ranit la spital. Din fericire,.

VIDEO Noi probleme pe Autostrada Soarelui Interventia a drumarilor, dupa ce doua dale s-au ridicat din cauza caldurii

Traficul a fost restrictionat pe o banda, luni, pe Autostrada Soarelui, la km 13+100 al sensului de mers Bucuresti-Constanta, dupa ce doua dale s-au ridicat din cauza caldurii. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat ca drumarii au intervenit, iar circulatia a fost reluata pe ambele sensuri, insa ramane in vigoare restrictia de viteza de 80 de kilometri la ora pe sectorul Bucuresti - Fundulea km 12-km 36), unde calea de rulare este construita din dale de beton.

Dupa votul din 26 mai, detinatorii puterii vor prelua si guvernarea?

In urma votului din 26 mai, dincolo de motiuni de cenzura si altele asemenea, adevarata intrebare es.

Toti copiii au nevoie de gradinita. Modificari la Legea 2482015 pentru a sprijini mai multi copii sa mearga la gradinita

Din 2016, statul roman ofera tichete sociale de 50 de lei pe luna pentru a creste prezenta copiilor saraci la gradinita si a reduce astfel riscul de abandon scolar, pe termen lung. Anual, pentru Legea.

VIDEO Tatal celor doi copii care au cantat o melodie electorala pro-PSD, amendat cu 2.500 de lei

Tatal celor doi copii din Baia Mare care au cantat o melodie electorala pro-PSD a fost amendat cu 2. 500 de lei, iar ancheta nu e terminata. Ar putea fi luate masuri de protectie pentru cei doi copii, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )