Libnet.ro
UNICEF

07:15

Stirile ProTV: Parintii care nu-si mai pot tine copiii la gradinita din cauza ca salariul minim a crescut

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Parintii care nu-si mai pot tine copiii la gradinita din cauza ca salariul minim a crescut

Din cauza masurilor fiscale din ultimii doi ani, multe familii nevoiase nu isi mai permit sa-si lase copiii la gradinita. Desi legea prevede un ajutor lunar de 50 de lei, aproape jumatate dintre beneficiari au pierdut banii, pentru ca pe hartie castiga mai mult. continuă pe Hotnews

Tara in care tot mai multi copii se nasc cu sase degete: cum explica medicii aceasta situatie

Tot mai multi copii se nasc cu anomalii, iar medicii isi gasesc cu greu explicatii pentru aceasta situatie. La nastere, parintii observa ca unii copii se nasc cu sase degete si fara sprancene. in Coreea de Nord, s-au inmultit cazurile de nasteri cu anomalii. Copiii se nasc cu sase degete la o mana, nu au .

Utile: Cinci caini prietenosi cu cei mici. Si rase recomandate pentru copiii alergici; Apa plata vs apa minerala: care este mai sanatoasa si hidrateaza intens

Cum previi petele de transpiratie de pe haine in vara. Poarta haine din bumbac. Fiind o fibra naturala, bumbacul permite pielii sa. Una dintre cele mai comune boli din lume este provocata de consumul de paine si nu are simptome. O anemie care nu mai trece, dificultatea de concentrare sunt semne care pot anunta boala.

Stirile ProTV: Diferenta dintre bio, eco si natural. Capcana in care pica tot mai multi romani

Bio, eco sau natural? Este una dintre intrebarile care ii macina pe romanii bombardati cu informatii, in piete si magazine, despre hrana sanatoasa.

Stirile ProTV: Experiment cu o camera cu termoviziune pe litoral. Radiatiile ne bombardeaza pielea

Zilele fierbinti de la malul marii, considerate perfecte pentru plaja, sunt insa extrem de periculoase pentru cei care se expun ore in sir la soare, in special la amiaza.

Stirile ProTV: Cosmarul trait de 40 de romani in drum spre Spania. Cum au fost filmati soferii autocarului

Soferii au butonat telefoanele tot drumul, atat ziua, cat si noaptea, in timp ce mergeau cu viteza, spun calatorii, care s-au temut ca vor muri atunci cand autocarul a lovit un gard de protectie. in plus, masina a avut si probleme tehnice. Lichidul de racire a motorului a ajuns in bagajele pasagerilor.

Stirile ProTV: Cum a fost gasit magicianul disparut intr-un rau dupa o cascadorie in stil Houdini

Corpul unui iluzionist indian care s-a scufundat in Gange legat cu lanturi pentru a demonstra ca putea evada asemeni celebrului Houdini, a fost gasit in apele fluviului luni seara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )