Libnet.ro
UNICEF

21:30

Incendiu puternic in Centrul Capitalei, la o casa parasita

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic in Centrul Capitalei, la o casa parasita

UPDATE: Incendiul a fost localizat, nu mai exista posibilitatea sa se extinda. Stirea initiala: O casa parasita de pe bulevardul Regina Maria a luat foc duminica seara, scrie bucurestifm. ro. continuă pe Antena3

Incendiu PUTERNIC in Bucuresti. ISU a intervenit de urgenta

Incendiu puternic in Bucuresti izbucnit in urma cu cateva minute la o casa parasita de pe Bulevardul Regina Maria, a anuntat stiripesurse. ro. Pompierii au ajuns imediat la fata locului si.

Incendiul izbucnit la o casa parasita din Capitala a fost stins; in imobil era o cantitate mare de materiale textile si mase plastice

Incendiul izbucnit duminica seara la o casa parasita de pe bulevardul Regina Maria din Capitala a fost stins de pompieri, care au gasit in imobil o cantitate mare de materiale textile si mase plastice, anunta news. ro. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, incendiul a fost stins la ora transmiterii acestei stiri.

INCENDIU PUTERNIC in Sibiu! Un depozit de piese auto a luat foc

Un incendiu puternic a izbucnit sambata la un depozit de piese auto din Sibiu. Din fericire, nu au fost inregistrate victime. Reprezentantii Inspectoatului pentru Situatii de Urgenta.

Incendiu puternic la Sibiu! Un depozit de piese auto a fost cuprins de flacari

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata, la un depozit de piese auto din municipiul Sibiu, fara sa fie inregistrate victime, scrie news. ro. Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de.

Incendiu puternic la un depozit de piese auto din Sibiu

Un incendiu puternic a izbucnit sambata, 6 mai, la un depozit de piese auto din municipiul Sibiu. Fumul a impanzit o zona extinsa.

Incendiu puternic la un depozit de piese auto din Sibiu

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata, la un depozit de piese auto din municipiul Sibiu, cu degajare mare de fum, fara sa fie inregistrate victime, transmite News. ro.

INCENDIU PUTERNIC in Brasov! Un restaurant si un pub, mistuite de flacari

Incendiu puternic, joi, in Brasov. Focul a cuprins un restaurant si un pub din oras. Potrivit primelor informatii se pare ca arde acoperisul pe o suprafata de 300 metri patrati. ISU Brasov s-a depl.

Incendiu puternic la un club si un restaurant din Brasov

Un puternic incendiu a izbucnit in aceasta dupa-amiaza la la clubul Players Pub si Restaurantul Vienna. A ars acoperisul pe o suprafata de 300 de mp.

Incendiu puternic la un club si un restaurant din Brasov. Interventia pompierilor a durat trei ore

Un puternic incendiu a izbucnit in aceasta dupa-amiaza la la clubul Players Pub si Restaurantul Vienna. A ars acoperisul pe o suprafata de 300 de mp.

Incendiu puternic in apropiere de Kremlin: O cladire a luat foc provocand panica si blocand circulatia din Moscova

Clipe de panica in Moscova, chiar in apropriere de Piata Rosie. Un incendiu a izbucnit la o cladire aflata nu foarte departe de Kremlin. Imaginile publicate pe retele de socializare de martori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )