Libnet.ro
UNICEF

08:15

Un incendiu puternic a cuprins o hala din Agigea, care era plina cu butelii. Pompierii au intervenit de urgenta (VIDEO)

B1 B1,
Un incendiu puternic a cuprins o hala din Agigea, care era plina cu butelii. Pompierii au intervenit de urgenta (VIDEO)

Flacari devastatoare in Agigea! Patru autospeciale au fost trimise ca sa stinga un incendiu care curpinsese o hala, informeaza B1 TV. inauntru se aflau mai multe butelii, iar pericolul de extindere a. continuă pe B1

Incendiu puternic la o hala din Agigea. Pericol de explozie, inauntru sunt butelii

Un puternic incendiu a izbucnit, sambata, intr-o hala din Agigea, judetul Constanta, iar la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri .

Incendiu la o rafinarie din Italia

Un incendiu puternic a cuprins o rafinarie ENI din nordul Italiei. Alarma s-a dat in cursul dupa-amiezii, iar martorii spun ca flacarile au izbucnit imediat dupa ce s-a auzit o explozie de proportii in zona instalatiei industriale aflate in apropierea orasului Pavia.

Incendiu puternic intr-un depozit transformat in club. Zeci de oameni se aflau la o petrecere cand flacarile au cuprins locul (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un depozit din Oakland, unde avea loc o petrecere rave. Zeci de oameni se aflau in interiorul cladirii in momentul in care aceasta a fost cuprinsa de.

Incendiu puternic intr-un CLUB. Zeci de oameni se aflau la o petrecere cand flacarile au cuprins locul (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un depozit din Oakland, unde avea loc o petrecere rave. Zeci de oameni se aflau in interiorul cladirii in momentul in care aceasta a fost cuprinsa de.

Incendiu puternic la groapa de gunoi Glina

Un incendiu puternic a izbucnit in aceasta dimineata la groapa de gunoi Glina, cuprinzand o suprafata de aproximativ 6. 000 de metri patrati.

Incendiu puternic la groapa de gunoi Glina

Un incendiu puternic a izbucnit sambata dimineata la groapa de gunoi Glina, cuprinzand o suprafata de aproximativ 6. 000 de metri patrati.

Statele Unite au inchis o falsa ambasada americana, care era condusa de o grupare criminala din capitala Ghanei

Autoritatile americane au descoperit ca drapelul Statelor Unite era ridicat in fiecare zi de luni, marti si vineri intre orele 7. 00 in fata unei cladiri murdare din capitala Ghanei, Accra. in incinta cladirii atarna de perete un portret al presedintelui Barack Obama, iar toate semnele indicau vizitatorilor ca sunt in Ambasada Statelor Unite din Ghana. Totul era o farsa, fiind vorba de o ambasada americana falsa operata de o grupare de crima organizata, din care faceau parte cetateni din Ghana si Turcia, se arata pe site-ul Departamentului de Stat, citat de News. ro.

Incendiu puternic la groapa de gunoi Glina: Flacarile au cuprins o suprafata de 6.000 mp

Un incendiu s-a produs sambata dimineata la groapa de gunoi Glina din Bucuresti, flacarile cuprinzand o suprafata de aproximativ 6. 000 de metri patrati, conform Inspectoratului pentru Situatii de.

UPDATE SUA: 9 morti, 13 disparuti in urma unui incendiu intr-un depozit in care era organizat un rave party

Cel putin 9 persoane au murit si 13 sunt date disparute in urma unui incendiu care a izbucnit in timpul unei petreceri organizate intr-un depozit din Oakland, California, scrie presa locala, citata de Reuters.

Firma din Romania care a redus programul de lucru la 6 ore, cu weekend de 3 zile, exceptia de la regula. Romanii muncesc mult si fara spor

Tot mai multe companii din Vest si-au scurtat programul de lucru, rezultatul fiind o crestere a eficientei angajatilor si cifre de afaceri mai mari. in Romania, o singura companie experimenteaza programul scurt. in rest, se munceste mult si se produce putin.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )