Libnet.ro
UNICEF

05:15

Incendiu puternic in judetul Mures. O persoana a murit, iar alta a fost intoxicata cu fum. Incendiul ar fi fost provocat intentionat

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic in judetul Mures. O persoana a murit, iar alta a fost intoxicata cu fum. Incendiul ar fi fost provocat intentionat

O femeie din municipiul Reghin a decedat iar alta a suferit arsuri si s-a intoxicat cu fum, dupa ce in apartamentul in care se aflau a izbucnit un incendiu ca urmare a unei actiuni intentionate, a anuntat joi. continuă pe Antena3

Incendiu puternic in judetul Mures. O persoana a murit, iar alta a fost intoxicata cu fum

O femeie din municipiul Reghin a decedat iar alta a suferit arsuri si s-a intoxicat cu fum, dupa ce in apartamentul in care se aflau a izbucnit un incendiu ca urmare a unei actiuni intentionate, a anuntat joi.

Un barbat din judetul Mures a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 123

Un barbat de 54 de ani din judetul Mures a murit din cauza gripei, au anuntat, miercuri, reprezentantii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Numarul deceselor a ajuns la 123.

INCENDIU PUTERNIC in Capitala! Cinci case, CUPRINSE DE FLACARI! BILANTUL VICTIMELOR

Cinci case din sectorul 5 al Capitalei au fost afectate marti seara de un incendiu puternic. Focul a pornit de la una dintre case si s-a extins rapid la o alta lipita de ea. Alte doua imobile, dar si.

O fata de 17 ani si un barbat de 24 de ani, gasiti morti intr-o casa din judetul Mures. Suspiciuni de crima urmata de sinucidere

Doi tineri din judetul Mures au fost gasiti morti, in noaptea de luni spre marti, intr-o locuinta din satul Mica, iar anchetatorii merg pe ipoteza unei crime urmate de sinucidere. Tanara are urme de violenta in zona gatului, iar barbatul s-ar fi spanzurat.

Descoperire socanta intr-o casa din judetul Mures! Politistilor nu le-a venit sa creada ce vad

Doi tineri din judetul Mures au fost gasiti morti, in noaptea de luni spre marti, intr-o locuinta din satul Mica, iar anchetatorii merg pe ipoteza unei crime urmate de sinucidere. Tanara are urme de.

Un barbat din Mures a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 123

Un barbat din judetul Mures, in varsta de 54 de ani, a murit din cauza gripei. Astfel, numarul deceselor a ajuns la 123, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Incendiu puternic la un spital din Iasi. Mai multi pacienti au fost evacuati

Alerta intr-un spital din Iasi. Un incendiu izbucnit in toiul noptii a mobilizat imediat autoritatile. Flacarile au cuprins acoperisul Institutului de Boli cardiovasculare din Iasi. Mai multi pacienti,.

Alerta! Incendiu PUTERNIC la o Facultate din Romania! Detalii de ULTIM MOMENT (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit luni dimineata la un imobil apartinand Facultatii de Mecanica din Craiova, fiind afectata o suprafata de peste 300 de metri patrati din mansarda. Focul a fost stins dupa mai bine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )