Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu la Spiatalul de Psihiatrie Socola din Iasi. Un pacient a murit, iar alti 18 au fost evacuati (VIDEO)

B1 B1,
Incendiu la Spiatalul de Psihiatrie Socola din Iasi. Un pacient a murit, iar alti 18 au fost evacuati (VIDEO)

Un incendiu a izbuncit in noaptea de joi spre vineri,la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi. 18 pacienti au fost evacuati fara sa fie raniti, insa un barbat in varsta de 31 de ani si-a pierdut vi. continuă pe B1

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi. Un pacient a murit, iar alti 18 au fost evacuati (VIDEO)

Un incendiu a izbuncit in noaptea de joi spre vineri,la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi. 18 pacienti au fost evacuati fara sa fie raniti, insa un barbat in varsta de 33 de ani si-a pierdut vi.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Socola, un pacient a murit

Un incendiu in urma caruia un pacient a decedat a avut loc vineri la pavilionul de barbati de la Spitalul de Psihiatrie Socola Iasi.

Pacient mort la Socola din cauza unui incediu pornit de la o tigara. 18 pacienti au fost evacuati in toiul noptii de pompieri

Un barbat de 33 de ani a murit in cursul diminetii de vineri, 25 decembrie, in urma unui incendiu care a avut loc la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Socola Iasi, in noaptea de Craciun

Un incendiu a avut loc in noaptea de joi spre vineri la Spitalul de Psihiatrie Socola Iasi, cu degajari de fum pe hol, potrivit ISU Iasi. Doua autospeciale de stingere si echipajul de terapie intensiva cu medic au intervenit la fata locului, relateaza Digi24.

Minune mare intr-o familie din Iasi. Un barbat recent inmormantat a aparut la usa mamei sale. Cum a fost posibil

Un caz mai mult decat ciudat a avut loc saptamana trecuta, la Costuleni, judetul Iasi. Dupa o suferinta enorma pricinuita de moartea fiului lor, doi parinti s-au trezit cu fiul decedat la usa. Socul a fost mare, iar parintii au fost la un pas de atac de panica, la revederea barbatului. Ce s-a intamplat cu .

Incendiu la spital in ziua de Craciun! O persoana si-a pierdut viata

Un tanar a murit dupa un incendiu produs la Spitalul de Psihiatrie din Socola. Focul a izbucnit intr-un salon, cel mai probabil din cauza ca s-a fumat in incinta. La incendiu s-au deplasat doua autospeciale de stingere si echipajul de Terapie Intensiva cu medic.

Incendiu intr-un bloc din Turnu Magurele. 20 de locatari s-au autoevacuat

Pompierii au intervenit, joi seara, la un incendiu izbucnit intr-un apartament dintr-un bloc din Tur.

Un medic de la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti a murit din cauza COVID-19. A lasat in urma o fetita de 13 ani

Un medic de la Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti a murit joi dimineata. Acesta fusese testat pozitiv cu coronavirus. Gloria Enache lucra in Sectia de Pneumologie, iar, la un moment dat, a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )