Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un medic de la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti a murit din cauza COVID-19. A lasat in urma o fetita de 13 ani

B1 B1,
Un medic de la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti a murit din cauza COVID-19. A lasat in urma o fetita de 13 ani

Un medic de la Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti a murit joi dimineata. Acesta fusese testat pozitiv cu coronavirus. Gloria Enache lucra in Sectia de Pneumologie, iar, la un moment dat, a. continuă pe B1

Scene cumplite pe o strada din Bucuresti. Un bebelus nou-nascut a fost gasit abandonat intr-o punga. in ce stare se afla

O femeie din Bucuresti a trait emotii grele, marti seara, dupa ce a gasit pe strada pe care trecea un bebelus aruncat intr-o punga. Fmeia, panicata, a anuntat imediat autoritatile, iar un echipaj de Politie de la Sectia 13 si unul SMURD au ajuns la fata locului. Ce au transmis oamenii legii Un bebelus nevinovat .

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta astazi in zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta temporar, azi, in anumite zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, pentru a asigura capacitatea retelei de a functiona si a alimenta clientii in bune conditii, anunta E-Distributie Muntenia.

Nou-nascut descoperit intr-o punga, pe o strada din Bucuresti. Bebelusul era in viata

Un nou-nascut a fost descoperit, marti seara, de o femeie pe o strada din Bucuresti. Bebelusul era intr-o punga si avea semne vitale. Femeia a sesizat imediat oamenii legii.

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta astazi in zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu

E-Distributie Muntenia va intrerupe azi, temporar, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, pentru a asigura capacitatea retelei de a functiona si a alimenta clientii in bune conditii.

Terasele si restaurantele din Bucuresti nu vor plati taxa de ocupare a domeniului public in primele 6 luni din 2021

Consiliul General a suspendat pentru perioada 1 ianuarie - 30 iunie 2021 plata taxei de ocupare a domeniului public pe care o plateau terasele si restaurantele din Bucuresti. Masura vine in sprijinul industriei HoReCa, afectata de pandemia de coronavirus.

O femeie de 27 de ani este audiata in cazul bebelusului abandonat in fata unui bloc din Bucuresti

O femeie de 27 de ani a fostdusa la audieri in cazul bebelusului abandonat pe o strada din Sectorul 3 al Capitalei. Bebelusula fost dusla Spitalul Marie Curie din Capitala, unde este.

Ce nume a primit bebelusul abandonat pe o strada din Bucuresti. Primele imagini cu mama copilului

Copilasul nascut inainte de termen care a fost abandonat intr-o punga, in fata unui bloc din Sectorul 3 al Bucurestiului, cand afara erau 3 grade, a supravietuit, chiar daca situatia sa era critica. Doar un grad in minus a lipsit ca micutul sa se stinga.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )