Libnet.ro
UNICEF

09:30

Incendiu urias intr-o tabara de copii: Cel putin doi morti

Antena3 Antena3,
Incendiu urias intr-o tabara de copii: Cel putin doi morti

Un incendiu care a cuprins o tabara de copii din orasul ucrainean Odessa s-a soldat cu decesul a doua fete, in timp ce o a treia este data disparuta, au anuntat, sambata, autoritatile, potrivit si. continuă pe Antena3

Incendiu puternic la o scoala islamica! Cel putin 24 de morti, majoritatea baieti minori - VIDEO

Cel putin 24 de persoane au murit, joi dimineata, inchisi in dormitorul unei scoli cu ferestrele si caile de acces blocate, intr-un incendiu la o scoala religioasa situata la periferia.

Cel putin 24 de morti, majoritatea baieti minori, la Kuala Lumpur, intr-un incendiu la o scoala islamica

Cel putin 24 de persoane, majoritatea minori, au murit in aceasta dimineata. Se aflau intr-un dormitor, cu ferestrele si caile de acces blocate, cand a avut loc un incendiu la o scoala religioasa situata la periferia capitalei malaysiene Kuala Lumpur, potrivit autoritatilor, relateaza The Associated Press.

Explozii la o brutarie din Barcelona: Cel putin 21 de persoane au fost ranite

Doua explozii s-au produs sambata la o brutarie din Barcelona, cel putin 21 de persoane fiind ranite, informeaza El Pais. Brutaria se afla la primul etaj al unei cladiri de pe Carrer de la.

Cel putin 50 de morti in sudul Irakului, in trei atentate revendicate de ISIS

Statul Islamic comite noi atentate. Trei atacuri sinucigase revendicate de ISIS s-au soldat joi cu moartea a cel putin 50 de persoane in sudul Irakului, in timp ce peste 80 au fost ranite, au declarant surse medicale si din politie.

Guvernul a aprobat proiectul Legii Internshipului: Indemnizatie va fi cel putin egala cu 50% din echivalentul salariului de baza minim brut pe tara

Guvernul a aprobat miercuri proiectul Legii Internshipului care prevede ca tinerii in varsta de cel putin 16 ani vor putea participa la programe de internship platite la firme private sau institutii publice, pe perioade de cel mult sase luni. Proiectul va fi transmis Parlamentului cu solicitarea de a fi dezbatut si aprobat in procedura de urgenta. Internul sau beneficiarul programului de internship are dreptul la o indemnizatie lunara neta de internship, din partea organizatiei gazda. Indemnizatia de internship va fi cel putin egala cu 50% din echivalentul salariului de baza minim brut pe tara, garantat in plata.

FOTO VIDEO Explozii la o brutarie din Barcelona. Cel putin 21 de persoane au fost ranite, in apropiere de La Rambla, zona vizata de un atentat, luna trecuta

Cel putin 21 de persoane au fost ranite, sambata, ca urmare a doua explozii care au vizat o brutarie din orasul spaniol Barcelona.

Explozii puternice la Barcelona. Cel putin 21 de oameni au fost raniti

Cel putin 21 de persoane au fost ranite, sambata, in doua explozii care au avut loc la un local cunoscutdin Barcelona, aflat in apropiere de Las Ramblas, celebra piata unde a avut.

Parlamentul Poloniei a aprobat cresterea bugetului Apararii la cel putin 2,5 la suta din PIB

Camera inferioara a parlamentului polonez a adoptat vineri o lege care prevede cresterea cheltuielilor pentru aparare la nivelul de cel putin 2,5% din PIB pana in anul 2030.

Dublu atentat terorist in Irak, revendicat de Statul Islamic. Cel putin 50 de persoane si-au pierdut viata, iar alte 87 au fost ranite

Cel putin sapte persoane, dintre care trei iranieni, au fost ucise joi intr-un dublu atentat comis cu arma automata si masina-capcana langa Nassiriya, in sudul Irakului, au anuntat.

Dublu atentat terorist in Irak. Cel putin sapte persoane si-au pierdut viata, iar alte 50 de persoane au fost ranite

Cel putin sapte persoane, dintre care trei iranieni, au fost ucise joi intr-un dublu atentat comis cu arma automata si masina-capcana langa Nassiriya, in sudul Irakului, au anuntat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )