Libnet.ro
UNICEF

10:30

Incendiu violent in judetul Arges. Un pompier a fost ranit grav in timpul interventiei

Antena3 Antena3,
Incendiu violent in judetul Arges. Un pompier a fost ranit grav in timpul interventiei

Un incendiu a izbucnit, marti seara, in incinta unei fabrici de prelucrare a carnii din orasul Topoloveni, flacarile cuprinzand doua hale de productie. Potrivit reprezentantilor. continuă pe Antena3

Un pompier a fost ranit in timpul interventiei pentru stingerea incendiului de la fabrica din Topoloveni

Un pompier a fost ranit, marti seara, in timpul interventiei pentru stingerea incendiului izbucnit la o fabrica de prelucrare a carnii din orasul Topoloveni, transmite Agerpres.

Incendiu violent in judetul Arges. Mai multe echipaje de pompieri se lupta cu flacarile

Un incendiu a izbucnit, marti seara, in incinta unei fabrici de prelucrare a carnii din orasul Topoloveni, flacarile cuprinzand doua hale de productie. Potrivit reprezentantilor.

INCENDIU VIOLENT la o fabrica de prelucrare a carnii din ARGES (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, marti seara, la o fabrica de prelucrare a cdin orasul Topoloveni. Flacarile au cuprins doua hale de productie, transmite MDI TV. INCENDIU VIOLENT la o fabrica de prelucrare a.

Batran ranit grav dupa ce a fost muscat de o haita de caini maidanezi, intr-o comuna din Valcea

Un batran in varsta de 80 de ani, institutionalizat la Centrul de ingrijire si asistenta din comuna valceana Costesti, a fost atacat de o haita de caini fara stapan, el fiind ranit grav. Potrivit Gazeta Valceana, omul se se afla in curtea centrului, pe drumul dintre cantina si dormitoare. Batranul a scapat cu viata, dar are rani grave la maini si picioare, potrivit Stirile Pro Tv.

VIDEO Incendiu la o hala de productie a alimentelor in Topoloveni; flacarile se manifesta pe 1.600 de metri patrati; un pompier a fost ranit

Un puternic incendiu a izbucnit, marti seara, la doua hale de productie a alimentelor in Topoloveni, judetul Arges, flacarile manifestandu-se pe aproximativ 6. 000 de metri patrati. Mai multe echipaje de pompieri actioneaza in zona, deocamdata nefiind anuntate victime.

Militarul-erou ranit grav in Afganistan, ajuns apoi campion mondial la tir: Am vazut prea multa durere in razboi, copiii m-au impresionat cel mai mult

Prima misiune in teatrul de operatii din Afganistan a efectuat-o la 21 ani, fiind mezinul companiei. La 24 ani, pentru a doua oara in misiune, a fost grav ranit, suferind 26 de interventii chirurgicale pentru a se recupera. Si-a spus ca viata merge inainte, iar astazi lupta sa castige tot ce se poate in competitiile de tir cu arcul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )