Libnet.ro
UNICEF

06:46

Incendiul din Londra. 161 de familii evacuate din locuinte. Ce au descoperit autoritatile

Antena3 Antena3,
Incendiul din Londra. 161 de familii evacuate din locuinte. Ce au descoperit autoritatile

Un consiliu din Londra evacueaza 161 de familii care locuiesc in blocuri turn. Imobilele respective sunt placate cu acelasi material combustibil ca Grefell Tower, potrivit Daily Mail. Autoritazile cred. continuă pe Antena3

Incendiul din Londra. Au ales sa moara alaturi de parintii lor batrani decat sa-i lase singuri in flacari

Trei frati au ales sa ramana in casa, alaturi de parintii lor batrani, in timpul incendiului care a ars Grenfell Tower. Acestia stiau ca batranii nu se puteau deplasa.

Si campionii o dau in bara: Boris Becker, declarat FALIT de o instanta din Londra

Boris Becker a fost declarat falit de o instanta din Londra, dupa cum informeaza Dailymail. Cel mai tanar castigator al turneului de la Wimbledon la 17 ani - la editia din 1985) este dator o.

Declaratia care inflameaza spiritele, dupa cel mai recent atentat din Londra: Pacat ca nu inchiriaza si tancuri

Fiul unui patron care face afaceri din inchirierea de camionete a starnit furie printre internauti, dupa atacul indreptat impotriva musulmanilor din Londra, scrie Mirror. Richard Gear Evans.

Aproximativ 600 de cladiri din Anglia sunt anvelopate similar cu Turnul Grenfell din Londra, care a luat foc saptamana trecuta

Aproximativ 600 de cladiri din Anglia ar fi anvelopate similar cu Turnul Grenfell din Londra, care a luat foc saptamana trecuta, incendiul provocand moartea a 79 de persoane, potrivit estimarilor autoritatilor locale, a declarat joi un purtator de cuvant al Downing Street, relateaza AFP.

Clip HALUCINANT! Incendiul din Portugalia a fost filmat cu o DRONA (VIDEO)

Centrul Portugaliei este mistuit de flacari. Autoritatile lupta pentru a controla incendiul de la sol. Sunt implicate peste 2. 000 de efective, dintre care 100 sunt spaniole, in districtele Leiria, Castelo.

Incendiul din Portugalia, soldat cu 64 de morti, ar fi fost provocat intentionat - VIDEO

Incendiile devastatoare din Portugalia, soldate cu 64 de morti, ar fi putut fi provocate. Unul dintre sefii pompierilor a afirmat ca o mana criminala s-ar putea afla in spatele focului si.

Atentatul asupra moscheii din Londra, un act terorist islamofob. Lupii singuratici generati de suprematia alba

Un britanic in varsta de 48 de ani a intrat intr-un grup de musulmani ce ieseau din Moscheea din Finsbury Park, dupa rugaciunea de Ramadan, urland: Vreau sa omor musulmani! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )