Libnet.ro
UNICEF

01:05

incepe TIFF! Cea mai ampla editie se deschide cu premiera filmului lui Nae Caranfil si un show cu trapezisti suspendati de macarale

Adevărul Adevărul,
incepe TIFF! Cea mai ampla editie se deschide cu premiera filmului lui Nae Caranfil si un show cu trapezisti suspendati de macarale

A 15-a editie a celui mai mare festival de film din Romania, TIFF, se deschide vineri, 27 mai, la Cluj, cu o gala impresionanta care va cuprinde toata Piata Unirii. Primul film din festival este cea mai noua productie a lui Nae Caranfil, iar trupa Transe Express promite un show de street art, dans,muzica si acrobatii. continuă pe Adevărul

Ministerul roman al Apararii participa la cea mai mare conferinta de film si jocuri video din estul Europei

Ministerul Apararii Nationale va participa, in premiera, la cea mai mare conferinta de film, benzi desenate si jocuri video din estul Europei, denumita East European Comic Con.

Nicusor Dan a devenit tata pentru prima oara: Traiesc cea mai fericita zi din viata mea (FOTO)

Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, a devenit, joi, pentru prima data tata. Acesta a facut anuntul cel mare pe Facebook. Traiesc cea mai fericita zi din viata. Am devenit tatal unei fetite.

Cea mai batrana femeie din Romania a murit

Cea mai batrana femeie din Romania, Margit Szemenyei, in varsta de 108 ani, a murit, scrie DC News. Anul trecut in luna august Margit Szemenyei a fost sarbatorita la varsta.

Cea mai mare stafeta cu torte pentru pace din lume ajunge la Craiova

Cea mai mare stafeta cu torte pentru pace din lume a fost purtata in aceasta dimineata de la Vidin la Calafat de alergatori romani si straini.

Eduard Grosu la cea mai buna clasare in Turul Italiei din acest an

Rutierul roman Eduard Grosu a obtinut, miercuri, cea mai buna clasare a sa in Turul Italiei 2016, al doilea Mare Tur consecutiv la care acesta participa.

14 ani de la cea mai mare drama din cultura romana. Moartea scriitorului Stefan Augustin Doinas si sinuciderea sotiei sale, balerina Irinel Liciu

25 mai 2002 va ramane in istorie drept ziua in care s-a declansat cea mai mare tragedie din cultura romana. Pe masa de operatie, la spitalul Fundeni, scriitorul Stefan Augustin Doinas a incetat din viata in urma unui infarct. Sotia scriitorului, balerina Irinel Liciu, nu a suportat sa isi duca mai departe traiul fara cel pe care l-a iubit timp de 42 de ani. A luat un pumn de pastile si s-a sinucis.

Amenintarea cea mai mare pentru Romania - o Rusie slaba, nu una puternica

Analistul de politica externa Robert Kaplan considera ca pentru Romania amenintarea cea mai mare nu o constituie o Rusie puternica, ci una slaba, precizand ca acest lucru ar insemna agresiune si haos, potrivit unor surse din presa.

Aici este de trait: orasele cu cea mai ridicata calitate a vietii. Unde se afla Bucurestiul pe lista

Orasele cu cea mai ridicata calitate a vietii se afla in mare parte in Europa si au fost dezvaluite intr-un studiu realizat de Mercer , in functie de mediul politic, social, sistemul medical si sanitar, standardele de invatamant, transportul public si.

Delta Dunarii - zona cu cea mai puternica explozie de turisti din tara noastra

Delta Dunarii este zona cu cea mai puternica explozie turistica din tara noastra, fiind concurata de Transilvania, dupa cum apreciaza Ciprian Enea, consultant in turism si proprietarul agentiei Best Tourism.

Am scapat de statutul de cea mai saraca regiune din Europa

Regiunea Nord-Est a scapat de statutul de cea mai saraca regiune din Europa, dupa cum ne-a spus Gabriela Macoveiu, director Comunicare, Cooperare si Dezvoltarea Afacerilor in cadrul ADR Nord - Est, citand ultimul barometru EUROSTAT.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )