Libnet.ro
UNICEF

21:45

Nicusor Dan a devenit tata pentru prima oara: Traiesc cea mai fericita zi din viata mea (FOTO)

B1 B1,
Nicusor Dan a devenit tata pentru prima oara: Traiesc cea mai fericita zi din viata mea (FOTO)

Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, a devenit, joi, pentru prima data tata. Acesta a facut anuntul cel mare pe Facebook. Traiesc cea mai fericita zi din viata. Am devenit tatal unei fetite. continuă pe B1

Nicusor Dan a devenit tata

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a devenit tata, dupa ce iubita sa, Mirabela, a nascut astazi o fetita.

Catalin Predoiu, propunere pentru Nicusor Dan si Daniel Barbu pentru infrangerea PSD-ului in Bucuresti: In ultima saptamana, candidatii cu cele mai mici sanse sa se retraga si sa-l sustina pe cel mai bine pozitionat

In cadrul unei dezbateri electorale de pe Antena 3, Catalin Predoiu, candidatul PNL la primaria Capitalei, le-a propus un pact de dreapta pentru infrangerea PSD-ului in Bucuresti lui Nicusor Dan USB) si Daniel Barbu ALDE). Predoiu le-a cerut ca, in ultima saptamana a campaniei, in functie de sondajele de opinie, sa ramana in cursa doar cel mai bine clasat candidat, iar ceilalti doi sa se retraga si sa-i acorde sprijinul acestuia.

Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan, angajamente pentru dezvoltarea economica a Bucurestiului. Cum va arata Capitala in viziunea lor (VIDEO)

Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan au explicat pentru B1 TV, in cadrul emisiunii moderate de Silviu Manastire, cum vor dezvolta Bucurestiul, din punct de vedere economic, in eventualitatea.

Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan, planuri pentru sanatatea bucurestenilor. Candidatii promit servicii medicale de calitate, investitii in spitale si o eficientizare a costurilor (VIDEO)

Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan au detaliat pentru B1 TV, in cadrul emisiunii moderate de Silviu Manastire, care sunt planurile lor in domeniul Sanatatii, in eventualitatea.

Nicusor Dan si Catalin Predoiu nu vor sa cedeze niciunul in favoarea celuilalt. Liiceanu: Vanitatile le vom trai pe pielea noastra

Principalii candidati de dreapta pentru primaria Capitalei, Catalin Predoiu si Nicusor Dan, nu au ajuns la un acord, miercuri, la o dezbatere la Grupul pentru Dialog Social, pe propunerea PNL de a se realiza un sondaj, iar cel mai bine plasat dintre ei sa ramana in cursa electorala, scriitorul Gabriel Liiceanu declarand ca ambitiile si vanitatile le vom trai pe pielea noastra.

Nicusor Dan: Astept ca PNL sa ma sustina! Nu ma retrag din cursa pentru ca sunt multi bucuresteni care nu voteaza cu PSD sau PNL

Candidatii la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, Nicusor Dan si Catalin Predoiu au luat parte la o dezbatere electorala, marti seara, in platoul emisiunii moderata de Silviu Manastire, la.

Ce sanse mai sunt ca Nicusor Dan si Catalin Predoiu sa se uneasca impotriva Gabrielei Firea

Radu Magdin, specialist in comunicare politica, a explicat, pentru Adevarul, de ce Catalin Predoiu si Nicusor Dan nu pot face pasul in spate in lupta pentru Primaria Capitalei.

Nicusor Dan sustine reorganizarea Capitalei pe cartiere. Ce spune candidatul USB despre Catedrala Mantuirii Neamului

Candidatul USB pentru Capitala, Nicusor Dan, a declarat, in cadrul unui interviu acordat pentru Agerpres ca sustine reorganizarea Capitalei, fiind necesara desfiintarea sectoarelor si concentrarea pe cartiere.

Gabriela Firea, atacata de Nicusor Dan. Este un fals, ati venit pentru a dezinforma

Florin Stavra, unul dintre sustinatorii lui Nicusor Dan, a ridicat problema taxiurilor din Bucuresti, spunand ca de rezolvarea problemei pirateriei depinde rezolvarea problemelor legate de.

Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu si Daniel Barbu la Sinteza Zilei. Ce ii recomanda pentru Primaria Capitalei

Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu si Daniel Barbu sunt invitatii lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei, o dezbatere fara menajamente cu cei mai importanti candidati pentru fotoliul de.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )