Libnet.ro
UNICEF

21:31

A inceput batalia pentru gazele de sist in Europa.

România Liberă România Liberă,
A inceput batalia pentru gazele de sist in Europa.

Din 2005 pana in 2012, productia de gaze naturale a crescut in Statele Unite cu 33%, iar cea de petrol cu 28%; potrivit Administratiei pentru Informatii privind Energia, pana in 2020, productia de petrol a Americii de Nord o va depasi pe cea a Arabiei Saudite, ceea ce va face plauzibila independenta energetica a SUA. In numai sase ani, pretul gazelor naturale a scazut de patru ori, alimentand un proces de reindustrializare a Americii unic in Occident. Potrivit unui studiu realizat de IHS Cera, . continuă pe România Liberă

Studiu: O iarna grea poate provoca o criza energetica in Europa din cauza dependentei de energiile regenerabile, cu productie intermitenta

O iarna grea ar putea provoca o criza energetica in Europa, din cauza dependentei prea mari de sursele regenerabile si a inchiderii centralelor care utilizeaza gaze naturale, potrivit unui raport al companiei de consultanta Cap Gemini.

Punctul de intalnire: A inceput deja explorarea gazelor de sist in Romania

Revoltele oamenilor, manifestarile publice si chiar frica localnicilor nu mai par sa sperie pe nimeni. In judetul Constanta au inceput prospectiunile pentru gazele de sist. O armata de oameni marsaluiesc.

FM Logistic a inceput operatiunile pentru Auchan in Ungaria

FM Logistic Ungaria si Auchan Ungaria au semnat un contract pentru a asigura logistica a 19 hipermarket-uri din Ungaria, incepand cu luna septembrie, arata un comunicat trimis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )