Libnet.ro
UNICEF

23:30

Punctul de intalnire: A inceput deja explorarea gazelor de sist in Romania

Antena3 Antena3,
Punctul de intalnire: A inceput deja explorarea gazelor de sist in Romania

Revoltele oamenilor, manifestarile publice si chiar frica localnicilor nu mai par sa sperie pe nimeni. In judetul Constanta au inceput prospectiunile pentru gazele de sist. O armata de oameni marsaluiesc. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre explorarea gazelor de sist in Vaslui: Mi se pare un lucru exceptional de bun

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, raspunzand unei intrebari, ca i se pare un lucru exceptional de bun faptul ca autoritatile din Vaslui au avizat explorarea gazelor de sist de catre o firma straina, adaugand ca statul roman este incapabil sa faca astfel de investitii, scrie Mediafax.

Punctul de intalnire: Geofonii, masinariile care au impanzit campurile din Romania pentru explorarea gazelor de sist

Radu Tudor a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, masinariile cu care companiile prospectoare au inceput explorarea gazelor de sist in Romania. Undele seismice sunt generate.

De ce se impotrivesc localnicii exploatarii gazelor de sist in Romania? Profesor american de relatii internationale: In Romania, petrolul de sub terenul tau este al guvernului, in SUA, este al tau. Despre condamnarea lui Nastase: E un semn bun pentru per

Americanul Walter Russell Mead, profesor universitar de relatii internationale, considera ca un posibil motiv pentru care unii localnici din Romania se opun exploatarii gazelor de sist prin fracturare hidraulica este si faptul ca aici Guvernul detine resursele descoperite sub terenul cetatenilor, in timp ce in Statele Unite proprietarul terenului detine si zacamantul de dedesubt. Intr-un simpozion restrans gazduit, vineri, de Ambasada SUA la Bucuresti, Mead a mai atras atentia asupra faptului ca investitorii americani evita Romania din cauza perceptiei potrivit careia tara este corupta, insa profesorul a admis ca, din acest punct de vedere, a fost un semnal bun condamnarea fostului premier Adrian Nastase.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )