Libnet.ro
UNICEF

09:15

Incident ARMAT la o tabara de romi din Franta: Patru persoane au fost UCISE. Care este ipoteza anchetatorilor

România Liberă România Liberă,
Incident ARMAT la o tabara de romi din Franta: Patru persoane au fost UCISE. Care este ipoteza anchetatorilor

Cel putin trei persoane, inclusiv un copil, au fost ucise, dupa ce un barbat a deschis focul, marti dupa-amiaza, intr-o tabara de romi din nordul Frantei. continuă pe România Liberă

Incident ARMAT la o tabara de romi din Franta: Cel putin trei persoane au fost UCISE

Cel putin trei persoane, inclusiv un copil, au fost ucise, dupa ce un barbat a deschis focul, marti dupa-amiaza, intr-o tabara de romi din nordul Frantei.

Incident armat intr-un tren din Franta: Trei persoane au fost ranite, printre care si actorul Jean-Hugues Anglade

Un incident armat a avut loc vineri dupa-amiaza, intr-un tren care circula pe ruta Amsterdam Olanda) - Paris Franta), in urma caruia cel putin trei persoane au fost ranite, inclusiv actorul francez Jean-Hugues.

Trei morti in urma unui incident armat produs intr-o tabara de romi din Franta

Cel putin trei persoane, inclusiv un copil, au fost ucise dupa ce un barbat a deschis focul, marti dupa-amiaza, intr-o tabara de romi din nordul Frantei.

Trei raniti intr-un incident armat intr-un tren in Franta

Cel putin trei persoane au fost ranite, doua fiind in stare grava, intr-un incident armat produs vineri intr-un tren care circula pe ruta Amsterdam Olanda) - Paris Franta), printre raniti figurand actorul francez Jean-Hugues Anglade, afirma surse.

Actorul Jean-Hugues Anglade, ranit intr-un incident armat in Franta

Cel putin trei persoane au fost ranite intr-un incident armat produs vineri dupa-amiaza intr-un tren care circula pe ruta Amsterdam Olanda) - Paris Franta), printre raniti figurand actorul francez.

Accident rutier grav pe sosea din judetul Suceava. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc pe o sosea din judetul Suceava. Doua masini s-au izbit violent pe DN17A dupa ce soferul unui autoturism care iesea de pe un drum.

Brasov: Patru persoane ranite in urma unui accident pe DN 1

Patru persoane au fost ranite, sambata dimineata, dupa ce o masina a intrat sub un camion pe DN 1, informeaza B1 TV. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca incidentul s.

Unul dintre jandarmii raniti in Franta a murit; bilantul atacului la tabara de romi este de 4 morti

Cel putin trei persoane, inclusiv un copil, au fost ucise dupa ce un barbat a deschis focul, marti dupa-amiaza, intr-o tabara de romi din nordul Frantei.

Incident armat in Franta. Suspectul a fost oficial identificat

Suspectul atacului de vineri din trenul francez al companiei Thalys a fost oficial identificat ca fiind Ayoub El Khazzani, cetatean marocan, acesta fiind semnalat de serviciile de informatii spaniole ca apartinand miscarii islamiste radicale, informeaza AFP si Le Figaro.

Inundatii si furtuni violente in Franta. Trei persoane au murit

Trei persoane au murit in Franta din cauza inundatiilor si a furtunilor violente din weekend, iar alte 12 departamente din tara se afla in continuare sub cod portocaliu de ploi, informeaza site-ul publicatiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )