Libnet.ro
UNICEF

20:45

Trei morti in urma unui incident armat produs intr-o tabara de romi din Franta

Adevărul Adevărul,
Trei morti in urma unui incident armat produs intr-o tabara de romi din Franta

Cel putin trei persoane, inclusiv un copil, au fost ucise dupa ce un barbat a deschis focul, marti dupa-amiaza, intr-o tabara de romi din nordul Frantei. continuă pe Adevărul

Unul dintre jandarmii raniti in Franta a murit; bilantul atacului la tabara de romi este de 4 morti

Cel putin trei persoane, inclusiv un copil, au fost ucise dupa ce un barbat a deschis focul, marti dupa-amiaza, intr-o tabara de romi din nordul Frantei.

Trei raniti intr-un incident armat intr-un tren in Franta

Cel putin trei persoane au fost ranite, doua fiind in stare grava, intr-un incident armat produs vineri intr-un tren care circula pe ruta Amsterdam Olanda) - Paris Franta), printre raniti figurand actorul francez Jean-Hugues Anglade, afirma surse.

Actorul Jean-Hugues Anglade, ranit intr-un incident armat in Franta

Cel putin trei persoane au fost ranite intr-un incident armat produs vineri dupa-amiaza intr-un tren care circula pe ruta Amsterdam Olanda) - Paris Franta), printre raniti figurand actorul francez.

Incident armat intr-un tren din Franta: Trei persoane au fost ranite, printre care si actorul Jean-Hugues Anglade

Un incident armat a avut loc vineri dupa-amiaza, intr-un tren care circula pe ruta Amsterdam Olanda) - Paris Franta), in urma caruia cel putin trei persoane au fost ranite, inclusiv actorul francez Jean-Hugues.

Valcea: Trei persoane, intre care un copil, la spital in urma unui accident cu trei autoturisme

Trei persoane, intre care un copil, au fost transportate la spital, sambata dimineata, in urma unui accident produs pe DN 7, in judetul Valcea, in care au fost implicate trei autoturisme.

Trei persoane ranite in urma unui accident in Valcea

Trei persoane, intre care un copil, au fost transportate la spital, sambata dimineata, in urma unui accident produs pe DN 7, in judetul Valcea, in care au fost implicate trei autoturisme, scrie Mediafax.

Presedintia sud-coreeana: Cele doua Corei au incheiat negocierile pentru evitarea unui conflict armat

Presedintia sud-coreeana a anunta luni ca cele doua Corei au incheiat negocierile maraton incepute sambata, in localitatea de frontiera Panmunjom, in vederea evitarii unui conflict armat in Peninsula.

Incident ARMAT la o tabara de romi din Franta: Cel putin trei persoane au fost UCISE

Cel putin trei persoane, inclusiv un copil, au fost ucise, dupa ce un barbat a deschis focul, marti dupa-amiaza, intr-o tabara de romi din nordul Frantei.

Incident ARMAT la o tabara de romi din Franta: Patru persoane au fost UCISE. Care este ipoteza anchetatorilor

Cel putin trei persoane, inclusiv un copil, au fost ucise, dupa ce un barbat a deschis focul, marti dupa-amiaza, intr-o tabara de romi din nordul Frantei.

Timisoara: Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier

Un accident rutier s-a produs luni, la iesirea din Timisoara spre Vama Moravita, in urma caruia trei barbati au fost raniti. Potrivit Mediafax, incidentul s-a produs dupa ce autotorismul in care se aflau cei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )