Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nigeria: Cel putin 15 oameni au fost ucisi intr-un atac sinucigas, comis de o fata de 11 ani

B1 B1,
Nigeria: Cel putin 15 oameni au fost ucisi intr-un atac sinucigas, comis de o fata de 11 ani

Cel putin 15 oameni au fost ucisi si 30 au fost raniti intr-un atentat sinucigas comis de o fata in varsta de 11 ani la un terminal de autobuze din nord-estul Nigeriei, informeaza DPA, citand martori si. continuă pe B1

Atac sinucigas al unei fetite de 11 ani intr-o autogara din Nigeria, cel putin 15 persoane au fost ucise

Un atentat sinucigas comis de o fata in varsta de 11 ani a ucis cel putin 15 oameni la un terminal de autobuze din nord-estul Nigeriei, au informat marti surse apartinand unui spital din zona si martori, citati de agentia DPA, preluata de Mediafax.

Dascalii cer Executivului o majorare suplimentara a salariilor cu cel putin 15%. Profesorii debutanti iau cat un muncitor necalificat

Executivul trebuie sa gaseasca solutii de majorare suplimentara, fata de cea prevazuta de lege, a salariilor in invatamant, cu cel putin 15% inainte de data de 1 ianuarie 2016, sustine Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI), intr-un comunicat remis vineri si citat de Agerpres. ro.

O fata de 11 ani a ucis 15 oameni

Un atentat sinucigas comis de o fata in varsta de 11 ani a ucis cel putin 15 oameni la un terminal de autobuze din nord-estul Nigeriei, au informat marti surse apartinand unui spital din zona si martori,.

Incident ARMAT la o tabara de romi din Franta: Cel putin trei persoane au fost UCISE

Cel putin trei persoane, inclusiv un copil, au fost ucise, dupa ce un barbat a deschis focul, marti dupa-amiaza, intr-o tabara de romi din nordul Frantei.

Liban: Cel putin 20 de persoane au fost ranite in cadrul unui miting impotriva crizei deseurilor menajere

Cel putin 20 de protestatari au fost raniti duminica la Beirut in ciocniri cu fortele de ordine in timpul unui miting impotriva crizei deseurilor menajere. Exista 20 de raniti in randul demonstrantilor,.

Atac sinucigas comis de o fata de 11 ani in Nigeria, soldat cu 15 morti

Un atentat sinucigas comis de o fata in varsta de 11 ani a ucis cel putin 15 oameni la un terminal de autobuze din nord-estul Nigeriei, au informat marti surse apartinand unui spital din zona si martori, citati de agentia DPA.

Un avion s-a prabusit la un miting aviatic in sudul Angliei. Cel putin sapte persoane au murit (VIDEO)

Update: Cel putin sapte persoane au murit ca urmare a prabusirii avionului in sudul Angliei. Mai multi oameni au fost raniti dupa ce un avion s-a prabusit la un miting aviatic in Brighton, pe coasta sudica a.

FOTO Un monument inedit al lui Putin a fost inaugurat intr-un oras din Ucraina

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, are un monument mai putin obisnuit in orasul Zaporojie din Ucraina. Acesta il prezinta pe liderul de la Kremlin in caricatura, tinand un mugurar in brate.

Afganistan: Cel putin zece persoane au murit, iar alte 11 au fost ranite in urma unei explozii la un terminal de gaze din vestul tarii

O explozie s-a produs la un terminal de gaze din vestul Afganistanului, cel putin zece persoane fiind ucise si alte 11, ranite in urma deflagratiei, informeaza DPA. Un incendiu puternic a cuprins un terminal de.

Accident rutier produs la iesirea din Timisoara. Un autoturism a fost proiectat intr-un autotren

Trei barbati cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani au fost raniti intr-un accident rutier produs, luni, la iesirea din Timisoara spre Vama Moravita, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )