Libnet.ro
UNICEF

07:15

Incident in Marea Neagra: Nava militara britanica, ce venea din Romania, aproape de o coliziune cu un vas rus

Antena3 Antena3,
Incident in Marea Neagra: Nava militara britanica, ce venea din Romania, aproape de o coliziune cu un vas rus

O nava militara britanica ce revenea de la exercitii efectuate in comun cu ambarcatiuni ale Fortelor Navale romane a fost aproape de o coliziune cu un vas militar rus, in sud-vestul Marii Negre, afirma surse. continuă pe Antena3

Alerta in Marea Neagra! Nava incarcata cu petrol, pericol de scufundare

A fost alerta maxima in portul Agigea. O nava cu un echipaj de sapteoameni la, care transporta produse petroliere a inceput sa ia apa la bord si a fostin pericol de scufundare. Echipajul a.

Manevre periculoase in Marea Neagra. O nava britanica, la cativa metri de un vas rusesc

O nava a marinei regale britanice a fost la un pas sa se ciocneasca cu un cargou rusesc pe coasta de nord a Turciei, in apropiere de stramtoarea Bosfor. Este vorba de HMS Enterprise, o nava de recunoastere.

SOS in Marea Neagra: Un tanc PETROLIER, in pericol de scufundare

In noaptea de marti spre miercuri s-a desfasurat o operatiune de salvare in Marea Neagra, dupa ce o nava cu produse petroliere a transmis un mesaj SOS. Nava aflata sub pavilion Republica Moldova se afla la 16.

Interventie de salvare in Marea Neagra asupra unei nave din Republica Moldova in pericol de scufundare

Autoritatile portuare din Constanta au declansat o operatiune de salvare in Marea Neagra, dupa ce o nava sub pavilion moldovenesc a suferit mai multe probleme tehnice si risca sa se scufunde, precizeaza Digi24.

Salupa lansata la apa, pentru masurarea adancimii Canalului Dunare-Marea Neagra la confluenta cu Dunarea

O ambarcatiune de masuratori hidrografice a fost lansata la apa pe Canalul Dunare-Marea Neagra, aceasta urmand a fi folosita in portiunea cea mai putin adanca a caii de navigatie. La confluenta cu Dunarea, in zona Cernavoda, senalul navigabil are cele mai mari depuneri de aluviuni, ceea ce face greu de folosit o ambarcatiune obisnuita.

Ungaria vrea gazul romanesc din Marea Neagra. Ce mize se ascund in spatele declaratiilor lui Viktor Orban si ce planuri au maghiarii

Ungaria are un plan cu gazoductul BRUA, in timp ce Romania doarme in bocanci. in timp ce vecinii nostri au o politica energetica cristalizata si coerenta, autoritatile noastre fac ce se pricep mai bine: se balbaie, dau din colt in colt si dovedesc o crasa lipsa de transparenta si de viziune.

Ungaria vrea gazul romanesc din Marea Neagra. Ce mize se ascund in spatele declaratiilor lui Viktor Orban

Ungaria are un plan cu gazoductul BRUA iar Romania doarme in bocanci. in timp ce vecinii nostri au o politica energetica cristalizata si coerenta, autoritatile noastre fac ce se pricep mai bine: se balbaie, dau din colt in colt si dovedesc o crasa lipsa de transparenta si de viziune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )