Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incident tragic la Spitalul Victor Babes din Capitala. O femeie a murit dupa ce a fost dezintubata din greseala

B1 B1,
Incident tragic la Spitalul Victor Babes din Capitala. O femeie a murit dupa ce a fost dezintubata din greseala

Un incident bizar a avut loc joi intr-un lasectia de terapie intensivade la Spitalul Victor Babes din municipiul Bucuresti. Drama unei femei care a murit inainte de. continuă pe B1

O pacienta de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti a murit dupa ce ar fi fostdetubata din greseala de catre un brancardier

O pacienta de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti a murit, dupa ce ar fi fost detubata din greseala de catre un brancardier, iar politistii si procurorii au demarat o ancheta.

Caz revoltator la spitalul Victor Babes: un pacient internat la ATI a murit dupa ce a fost dezintubat din greseala

O femeie care se afla internata in sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a spitalului Victor Babes din Capitala a murit, joi, dupa ce a fost dezintubata de un angajat al spitalului, indica surse Antena 3.

Imagini de groaza surprinse pe o strada din Suceava. Femeie de 64 de ani, atacata si sfasiata de patru caini din rasa Rotweiller. Video

Momente de goaza au avut loc in mijlocul strazii Decebal, din cartierul Itcani al municipiului Suceava. O femeie care trecea intamplator in acea zona a fost lovita de un mare ghinion, cu cateva zile in urma. Aceasta a fost atacata de patru rotwaileri adulti, iesiti dintr-o curte. in imaginile surprinse de un martor se observa .

Ce interdictii vor avea bucurestenii in supermarketurile din Capitala si de ce

Alegerile parlamentare au trecut, si dupa cum era de asteptat, apar noi masuri dure, cel putin pentru Capitala. Conform unor surse apropiate CNSU, s-ar putea sa se adopte si in Capitala modelul unor judete din tara. Autoritatile se gandesc serios, in lupta impotriva noului virus, sa adopte masuri similare celor luate in Arges. Noi masuri .

Accident grav la Arcul de Triumf din Capitala

Conducatorul unui bolid de lux a pierdut controlul volanului si a intrat cu autoturismul in Arcul de Triumf din municipiul Bucuresti, dupa ce a distrus mobilierul din jurul monumentului. Accident.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )