Libnet.ro
UNICEF

21:46

Accident grav la Arcul de Triumf din Capitala

B1 B1,
Accident grav la Arcul de Triumf din Capitala

Conducatorul unui bolid de lux a pierdut controlul volanului si a intrat cu autoturismul in Arcul de Triumf din municipiul Bucuresti, dupa ce a distrus mobilierul din jurul monumentului. Accident. continuă pe B1

Accident grav la iesirea din Bucuresti. O femeie de 24 de ani a murit in urma impactului dintre un autotutrism si un camion

Marti, in jurul orei 14. 00, s-a produs un accident grav la iesirea din Bucuresti, in Bragadiru. in urma impactului, o tanara de 24 de ani a murit. Un autoturism si un camion au intrat in coliziune. Marti,.

Accident grav la iesirea din Bucuresti. O femeie de 24 de ani a fost ranita grav in urma impactului dintre un autoturism si un camion

ERATA, 8 decembrie, ora 17. 20 Decesul anuntat in versiunea initiala a stiriia fost o eroare regretabila. Femeia in varsta de 24 de ani a fost doar ranita. Le cerem scuze atat.

Accident grav cu zece victime, printre care trei copii. A fost activat Planul Rosu de Interventie. Cum s-a produs tragedia

Vesti proaste in aceasta dimineata dupa producerea unui accident violent intre doua microbuze. Impactul devastator a avut loc pe DN 1C, Valea Chioarului, intre Dej si Baia Mare, in jurul orei 04:30. Mai multe echipaje medicale au intervenit de urgenta La scurt timp dupa accident, mai multe echipaje medicale au fost solicitate prin apel la .

Ce interdictii vor avea bucurestenii in supermarketurile din Capitala si de ce

Alegerile parlamentare au trecut, si dupa cum era de asteptat, apar noi masuri dure, cel putin pentru Capitala. Conform unor surse apropiate CNSU, s-ar putea sa se adopte si in Capitala modelul unor judete din tara. Autoritatile se gandesc serios, in lupta impotriva noului virus, sa adopte masuri similare celor luate in Arges. Noi masuri .

Accident in Bucuresti. A intrat cu bolidul de lux in Arcul de Triumf

Un accident mai putin obisnuit a avut loc o ieri seara, 9 decembrie, in Capitala. Un sofer a intrat cu bolidul de lux in Arcul de Triumf. Din fericire, a reusit sa opreasca masina dupa distrus o parte din mobilierul urban aflat jurul monumentului.

Accident grav in Maramures. Noua persoane, printre care si trei minori, au fost transportate la spital

Noua persoane au fost transportate la spital in judetul Maramures in urma unui accident rutier. Accidentul s-a petrecut pe DN1C, in localitatea Valea Chioarului, intre doua microbuze.

Accident grav pe un drum din Olt. Patru victime transportate la spital

Patru victime au fost transportate la spital in urma unui accident produs in localitatea Gradinari din judetul Olt.

Accident grav cu motocicleta pe DN 7, la Simeria. Un tanar a fost ranit in impactul cu un autoturism

Un accident in care a fost implicat un motociclist s-a petrecut pe DN 7, la Simeria. Un tanar a fost ranit in impactul cu un autoturism.

Incident tragic la Spitalul Victor Babes din Capitala. O femeie a murit dupa ce a fost dezintubata din greseala

Un incident bizar a avut loc joi intr-un lasectia de terapie intensivade la Spitalul Victor Babes din municipiul Bucuresti. Drama unei femei care a murit inainte de.

ştiri de la B1

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )