Libnet.ro
UNICEF

22:00

Se inclina Europa Centrala si de Est in fata lui Vladimir Putin?

Adevărul Adevărul,
Se inclina Europa Centrala si de Est in fata lui Vladimir Putin?

Campania lui Vladimir Putin in Europa Centrala si de Est continua. Ea incearca sa schimbe ordinea stabilita dupa incheierea Razboiului Rece, pe care Kremlinul nu o mai considera viabila. Ucraina este prima victima a acestei campanii. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin: Razboiul Rece s-a terminat, dar pacea nu s-a semnat

Intr-unul dintre cele mai agresive discursuri la adresa Occidentului de cand conduce Rusia, presedintele Vladimir Putin a afirmat ca Razboiul Rece s-a incheiat, dar niciodata nu s-a ajuns la semnarea pacii care sa.

Vladimir Putin: Rusia l-a ajutat pe Viktor Ianukovici sa fuga din Ucraina

Presedintele rus, Vladimir Putin, a afirmat vineri ca Rusia l-a ajutat pe fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici sa fuga din ucraina in luna februarie, dupa ce a fost inlaturat de la putere in contextul.

Vladimir Putin: Razboiul Rece s-a incheiat, insa nu s-a semnat pacea care sa stabileasca regulile jocului

Razboiul Rece s-a incheiat, insa nu s-a ajuns la semnarea pacii care sa stabileasca noi reguli ale jocului in relatiile internationale, a declarat, vineri, presedintele rus Vladimir Putin, in unul.

Vladimir Putin acuza SUA ca submineaza stabilitatea globala: Noi nu cerem un loc special, vrem doar sa fim respectati

SUA submineaza stabilitatea globala pentru a incerca sa-si impuna punctul de vedere, a declarat vineri presedintele Rusiei Vladimir Putin. El avertizeaza ca lumea se va confrunta cu noi razboaie daca Washington nu va respecta interesele altor tari, scrie MySA, o publicatie americana.

Vladimir Putin acuza SUA de dictatura unilaterala: Castigatorii Razboiului Rece vor sa remodeleze lumea

Presedintele rus Vladimir Putin a criticat vineri ceea ce el a catalogat drept dictatura unilaterata a Statelor Unite in afacerile globale si a declarat ca asa-numitii castigatori ai Razboiului Rece vor o nou ordine mondiala care sa ii avantajeze doar pe ei, relateaza Reuters.

Oficialii polonezi se contrazic pe tema discutiilor cu Vladimir Putin

Fostul premier Donald Tusk a declarat ca impartirea Ucrainei nu a fost mentionata niciodata in vreo intalnire pe care a avut-o cu presedintele rus Vladimir Putin, contrazicand declaratii in acest sens ale.

Pensionarii englezi traiesc mai rau decat cei din Europa de Est

Pensionarii din Marea Britanie au un nivel de trai mai scazut decat cei din Europa de Est, inclusiv Romania, arata un sondaj al Centrului International pentru Longevitate, citat de Daily Express, relateaza Mediafax.

Interpoul, mana lunga a lui Vladimir Putin impotriva opozantilor politici

In cateva luni, mai multi militanti pentru drepturile omului si opozanti politici au fost arestati in tarile europene, la cererea Rusiei. ONG-urile sustin ca Vladmir Putin se foloseste abuziv de faptul ca Rusia este membra Interpolul si acest organism da in urmarire internationala o persoana, la cerearea politiei ruse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1936 seconds )