Libnet.ro
UNICEF

20:15

Indian Wells: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi al probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi al probei de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de 1. 000 de puncte de la Indian Wells. continuă pe Hotnews

Indian Wells. Surpriza-uriasa la Indian Wells. A fost eliminata in turul 2

Jucatoarea britanica de tenis Johanna Konta, cap de serie nr. 11, a fost eliminata vineri in turul 2 al turneului WTA de la Indian Wells, dotat cu premii totale de 7. 535 dolari, fiind invinsa in doua seturi,.

Indian Wells: Irina Begu a parasit competitia in turul al doilea

Parcursul Irinei Begu 36 WTA) la Indian Wells s-a oprit in turul al doilea, jucatoarea noastra fiind invinsa de Karolina Pliskova Cehia), cap de serie numarul 5.

Indian Wells: cu cine va juca Simona Halep in turul al doilea

Simona Halep se afla pe jumatatea superioara de tablou la Indian Wells si va juca direct in turul al doilea al turneului californian.

VIDEO Serena Williams isi continua parcursul la Indian Wells - Duel cu Venus in turul trei

Serena Williams a obtinut a doua victorie de la revenirea in circuitul WTA, scor 7-65), 7-5 cu olandeza Kiki Bertens 29 WTA), calificandu-se astfel in runda a treia a turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. In runda urmatoare, fostul lider mondial se va duela cu Venus Williams.

IRINA BEGU - KAROLINA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

IRINA BEGU - KAROLINA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Irina Begu e in turul al doilea la Indian Wells si va juca impotriva unei mari jucatoare: Karolina Pliskova.

Indian Wells: Mihaela Buzarnescu, eliminata in turul intai de Jennifer Brady (86 WTA)

Mihaela Buzarnescu a parasit turneul Premier Mandatory de la Indian Wells in runda inaugurala, jucatoarea noastra fiind invinsa de Jennifer Brady SUA, 86 WTA) in trei seturi, scor 3-6, 6-4, 6-2.

Indian Wells: Monica Niculescu, in turul doi la dublu - Victorie in fata surorilor Pliskova

Monica Niculescu si Andrea Hlavackova Cehia), favorite numarul 5, s-au calificat in turul doi de la Indian Wells, dupa ce au trecut de surorile Karolina si Kristyna Pliskova. A fost un meci intens, de o ora si 18 minute.

Indian Wells: Sorana Cirstea a invins-o pe Monica Niculescu si a acces in turul doi/ Duel cu Venus Williams

Sorana Cirstea locul 35 WTA) a invins-o pe Monica Niculescu 71 WTA, venita din calificari) si s-a calificat in turul doi la Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, potrivit news. ro. Cirstea s-a impus, scor 6-2, 6-3, dupa o ora si 18 minute de joc.

Indian Wells: Sorana Cirstea a invins-o pe Monica Niculescu/ Duel in turul doi cu Venus Williams

Sorana Cirstea locul 35 WTA) a invins-o pe Monica Niculescu 71 WTA, venita din calificari) si s-a calificat in turul doi la Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, potrivit news. ro. Cirstea s-a impus, scor 6-2, 6-3, dupa o ora si 18 minute de joc.

Indian Wells: Kristyna Pliskova, adversara Simonei Halep din turul doi

Jucatoarea ceha Kristyna Pliskova, locul 77 WTA, s-a calificat, noaptea trecuta, in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, faza in care o va intalni pe Simona Halep, liderul WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )