Libnet.ro
UNICEF

23:15

Indian Wells: Kristyna Pliskova, adversara Simonei Halep din turul doi

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells: Kristyna Pliskova, adversara Simonei Halep din turul doi

Jucatoarea ceha Kristyna Pliskova, locul 77 WTA, s-a calificat, noaptea trecuta, in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, faza in care o va intalni pe Simona Halep, liderul WTA. continuă pe Hotnews

S-a aflat! Cine sunt posbilele adversare ale Simonei Halep din turul 2 la Indian Wells

Simona Halep a aflat peste cine va putea da in turul 2 de la Indian Wells, in timp ce Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea isi cunosc adversarele din primul tur. Simona Halep va juca in turul 2.

Predictii inainte de Indian Wells! Unde cred americanii ca va ajunge Simona Halep la turneul care a inceput azi noapte

Simona Halep participa la Indian Wells din postura de principala favorita, gratie locului 1 mondial pe care il ocupa in acest moment.

PREZENTARE Indian Wells, martisorul iubitorilor de tenis - Paradisul din desert: Simona Halep, momentul adevarului din punct de vedere fizic, plus cine-l poate stopa pe Federer?

Tot ce are apt din punct de vedere fizic in acest moment tenisul mondial cu exceptia lui Rafael Nadal, Stan Wawrinka, Andy Murray si David Goffin) va fi prezent la festinul organizat de Larry Ellison, miliardarul iubitor de tenis. Cel de-al cincilea Grand Slam al sezonului ne va duce din nou pe taramul fermecat, in Paradisul din desertul californian. Tenisul va fi painea si sarea pret de o saptamana si jumatate la Indian Wells Tennis Garden. Avem liderul mondial la startul competitiei feminine - Simona Halep - ramane de vazut si in ce forma fizica aceeasi intrebare e valabila si pentru Serena Williams). Daca ramane la acelasi nivel nepamantean, Roger Federer are sanse mari sa-si pastreze coroana cucerita in urma cu un an de zile. Intra in material pentru a vedea o ampla PREZENTARE a spectaculosului turneu de la Indian Wells.

Cinci jucatoare din Romania evolueaza si la dublu la Indian Wells. Cu cine va face pereche Simona Halep

Simona Halep, Irina Camelia Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru si Mihaela Buzarnescu vor evolua in proba de dublu la Indian Wells, primul de categorie Premier Mandatory al anului.

Tabloul complet al turneului de la Indian Wells. Cand va debuta Simona Halep in competitia din California

In urma tragerii la sorti a meciurilor de pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells, jucatoarele noastre si-au aflat adversarele.

Indian Wells: Programul de joi al jucatorilor din Romania

Ziua jucatorilor din Romania de la Indian Wells va incepe in forta, cu duelul dintre Sorana Cirstea si Monica Niculescu. Vor mai evolua Mihaela Buzarnescu, Marius Copil, Simona Halep dublu), Irina Begu dublu) si Raluca Olaru dublu).

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS Simona si-a aflat adversara din turul al doilea al turneului WTA de la Indian Wells. Este vorba de Kristyna Pliskova Cehia, 25 de ani,.

Indian Wells: Simona Halep va evolua in turul II cu Kristina Pliskova sau cu o jucatoare din calificari

Imona Halep, locul 1 WTA, va sta in mansa I si va evolua cu sportiva ceha Krystina Pliskova, locul 77 WTA sau cu o jucatoare din calificari, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, primul de categorie Premier Mandatory al anului. Toate celelalte trei romance de pe tabloul principal vor juca impotriva unei favorite din Top 10 WTA daca trec in mansa a doua, potrivit news. ro. Traseul Simonei Halep este unul destul de accesibil pana in semifinale.

Indian Wells: Halep si-a aflat adversara din turul 2, Sharapova eliminata

Simona Halep si-a aflat joi dimineata adversara din turul al doilea de la turneul de la Indian Wells din SUA.

Halep isi cunoaste posibila adversara in turul 2 la Indian Wells

Lidera mondiala Simona Halep revine in competitie la Indian Wells, cel mai puternic turneu al sezonului dupa cele patru de Mare Slem.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )