Libnet.ro
UNICEF

23:15

INFOGRAFIE Cand gasesti cele mai bune oferte de cazare in 25 de orase turistice

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE Cand gasesti cele mai bune oferte de cazare in 25 de orase turistice

Preturile camerelor de hotel sunt ceva mai constante pe parcursul anului, in comparatie cu cele ale biletelor de avion, dar exista cateva perioade in care vei gasi cazare mai ieftina in principalele orase turistice din lume. continuă pe Adevărul

FOTO Ghidul cocktailurilor de vara: cele mai bune retete din 2014

Intr-o zi torida de vara, nimic nu poate fi mai relaxant decat un cocktail rece si aromat. Fie ca va ganditi sa-l preparati acasa sau sa-l savurati la o terasa, iata care sunt recomandarile venite din partea barmanilor.

VIDEO Stand-up comedy cu Robin Williams: cele mai bune momente

Robin Williams, un actor de comedie genial, de o intensitate aproape maniacala, este unul dintre putinii artisti americani care au reusit sa aiba succes atat in televiziune, cat si in circuitul show-urilor de stand-up comedy. Indragitul actor american, in varsta de 63 de ani, a murit luni, explicatia cea mai probabila a decesului fiind sinuciderea. Urmareste in articol o selectie a celor mai reusite reprezentatii de stand-up comedy ale actorului: .

Peste 16.800 de locuri de munca, disponibile joi. Cele mai multe joburi, in Bucuresti si Cluj

899 de locuri de munca sunt disponibile, joi, la nivel national, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Capitala si in judetele Cluj si Prahova.

Aproape 17.900 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Aproape 17. 900 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Timis, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin si Mehedinti.

ANOFM: Aproape 17.900 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Aproape 17. 900 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Timis, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin si Mehedinti, .

Gamescom - Primele impresii despre doua dintre cele mai asteptate jocuri: The Evil Within si DriveClub pentru Sony PS4

Noi suntem la Gamescom 2014 sa testam cele mai noi jocuri si sa va aducem informatii noi din acest domeniu. Deocamdata, publicam primele impresii despre The Evil Within si DriveClub, care va fi oferit exclusiv pe consolele Sony Playstation 4.

Eurostat: Romania - printre cele mai accelerate scumpiri din UE

Romania are printre cele mai accelerate cresteri de preturi din Uniunea Europeana, inregistrand in luna iulie 2014 o rata medie a inflatiei de 1,4% pe ultimele 12 luni, exprimata in functie de indicele mediu armonizat al preturilor de consum, potrivit datelor publicate joi de Biroul european de statistica Eurostat.

VIDEO Interpretarea viselor: ce spun cele mai frecvente 10 cosmaruri

Visele inca raman un teren putin cunoscut, cercetatorii din lumea intreaga incercand sa inteleaga cum apar si mai ales de ce, cosmarurile fiind unele dintre cele mai studiate fenomene nocturne.

FOTO Cele mai uimitoare arhitecturi din China

Chiar daca nivelul de poluare din multe orase chineze atrage atentia internationala, Beijingul se poate mandri cu unele dintre cele mai uimitoare arhitecturi din ultimul deceniu, scrie The Huffington Post.

Sase alpinisti au murit in unul dintre cele mai grave accidente de pe Mont Blanc

Sase alpinisti francezi, membri ai unui grup care incerca sa escaladeze un varf din masivul Mont Blanc au fost gasiti fara viata, miercuri, in unul dintre cele mai grave accidente produse in ultimii 10 ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2206 seconds )