Libnet.ro
UNICEF

12:45

Gamescom - Primele impresii despre doua dintre cele mai asteptate jocuri: The Evil Within si DriveClub pentru Sony PS4

Adevărul Adevărul,
Gamescom - Primele impresii despre doua dintre cele mai asteptate jocuri: The Evil Within si DriveClub pentru Sony PS4

Noi suntem la Gamescom 2014 sa testam cele mai noi jocuri si sa va aducem informatii noi din acest domeniu. Deocamdata, publicam primele impresii despre The Evil Within si DriveClub, care va fi oferit exclusiv pe consolele Sony Playstation 4. continuă pe Adevărul

WALL-STREET.ro organizeaza a doua editie a retailArena, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului

Publicatia online de business WALL-STREET. ro organizeaza in aceasta toamna a doua editie a conferintei retailArena , unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an.

Sase alpinisti au murit in unul dintre cele mai grave accidente de pe Mont Blanc

Sase alpinisti francezi, membri ai unui grup care incerca sa escaladeze un varf din masivul Mont Blanc au fost gasiti fara viata, miercuri, in unul dintre cele mai grave accidente produse in ultimii 10 ani.

Gamescom 2014 Nvidia Shield Tablet, primele impresii despre gadgetul adevaratilor gamerilor

Cei de la Nvidia nu au ratat ocazia de a-si prezenta tableta de gaming Nvidia Shield Tablet, alaturi de controllerul special, la Gamescom 2014. Noi am fost acolo si ne-am jucat putin pe ea, iar acum suntem pregatiti sa va spunem primele noastre impresii. inainte de toate, cateva vorbe tehnice. Nvidia Shield Tablet a fost lansata in SUA pe 29 iulie si are un ecran de 8 inch cu rezolutie full HD. Sub acesta se gaseste un procesor Tegra K1, [].

Cum aratau la inceput 10 dintre cele mai mari si mai populare site-uri web

Chiar si cei mai grozavi dintre noi am avut inceputuri mai umile, la fel cum este si in cazul site-urilor web. Chiar si platforme online gigantice precum Amazonul, YouTube-ul, Facebook-ul, Twitterul au fost mai demult pagini banale, cu designuri simple si fara surse de amuzament care sa te faca sa vrei sa navighezi pe ele.

Transalpina de Mamut, una dintre cele mai frumoase si pitoresti piste de biciclete din Romania

Una dintre clee mai frumoase si pitoresti piste de biciclete din Romania a fost deschisa la Alba Iulia. Denumita de pasionatii acestui sport Transalpina de Mamut, pista masoara peste 5 kilometri si a fost amenjata printr-o padure de pe dealul din zona de nord-vest a orasului. in campania 125 de locuri pentru care iubim Romania, va propunem o plimbare pe transalpina biciclistilor.

VIDEO Interpretarea viselor: ce spun cele mai frecvente 10 cosmaruri

Visele inca raman un teren putin cunoscut, cercetatorii din lumea intreaga incercand sa inteleaga cum apar si mai ales de ce, cosmarurile fiind unele dintre cele mai studiate fenomene nocturne.

FOTO Cele mai uimitoare arhitecturi din China

Chiar daca nivelul de poluare din multe orase chineze atrage atentia internationala, Beijingul se poate mandri cu unele dintre cele mai uimitoare arhitecturi din ultimul deceniu, scrie The Huffington Post.

Pepenele rosu: vezi care sunt cele mai utile trucuri de sezon

Pepenele verde este unul dintre fructele cele mai delicioase de vara si este bun pentru organism, avand un efect de a curata pielea si de a o face sa arate mai tanara si frumoasa. Sfaturi de frumusete cu.

GALERIE FOTO Noaptea superlunii in lume. Cele mai frumoase imagini

Superluna a aparut pe cer in noaptea dintre 10 si 11 august. Si romanii au putut vedea satelitul natural al Pamantului mai mare, deoarece s-a apropiat de Terra. Am selectat cele mai frumoase imagini cu Superluna din intreaga lume.

Peste 16.800 de locuri de munca, disponibile joi. Cele mai multe joburi, in Bucuresti si Cluj

899 de locuri de munca sunt disponibile, joi, la nivel national, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Capitala si in judetele Cluj si Prahova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )