Libnet.ro
UNICEF

12:15

Informatii de ULTIMA ORA din cazul British Airways: Romani, printre hackerii responsabili de atacul informatic

B1 B1,
Informatii de ULTIMA ORA din cazul British Airways: Romani, printre hackerii responsabili de atacul informatic

Cercetatorul Yonathan Klinjsma, de la compania de cyber-securitate RiskIQ sustine ca grupul de hackeri responsabili pentru atacul informatic, cunoscut drept Magecart, de la British Airways este format din. continuă pe B1

Vladimir Putin, ANUNT DE ULTIMA ORA in cazul Skripal: Cei doi suspecti au fost identificati, dar....

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin a anuntat ca cei doi barbati acuzati de Londra ca au otravit un fost spion rus, Serghei Skripal, si pe fiica acestuia in Anglia au fost identificati. De asemenea, Putin.

Magecart, un grup de hackeri romni si lituanieni, ar putea fi responsabil pentru atacul informatic de la British Airways

Yonathan Klimjsma, cercetator la compania de cyber-securitate din San Francisco RiskIQ , sustine ca in spatele atacului informatic de la British Airways se afla grupul de hackeri Magecart, in care activeaza hackeri romani si lituanieni, anuntaThe Telegraph.

Romanii se numara printre hackerii care au atacat British Airways

Un grup de hackeri cunoscut sub numele de Magecart, din care se crede ca ar face parte hackeri din Romania si Lituania, ar fi responsabil pentru atacul informatic de la British Airways, sustine cercetatorul.

Atacul informatic de la British Airways: Cum au reusit hackerii?

Saptamana aceasta British Airways a anuntat ca hackerii au reusit sa sparga site-ul si aplicatia, extragand date de la mii de clienti. Numele, adresele de e-mail si detaliile cartii de credit, inclusiv numerele de carduri, datele de expirare si codurile CVV au fost furate de catre hackeri, scrieBBC.

SRI, precizari de ultima ora in scandalul plagiatului generalului Dumitru Dumbrava: Teza de doctorat va fi analizata

Serviciul Roman de Informatii SRI) a reactionat in scandalul privind plagierea de catre generalul Dumitru Dumbrava a tezei de doctorat. intr-un raspuns oficial, acestia au anuntat ca la nivelul Academia.

ALERTA pe aeroportul din SIBIU! SMURD intervine de URGENTA! Detalii de ultima ora

Alerta pe aeroportul din Sibiu, dupa ce un avion cu destinatia Nurnberg a revenit din aer dupa ce unei pasagere i s-a facut rau. Wizz Air-ul cu destinatia Nurnberg a decolat la ora 12,33, a revenit la.

RASTURNARE DE SITUATIE! Sunt iNDRAGOSTITA!. Anuntul de ultima ora facut de Zana Andreea Marin (FOTO)

Andreea Marin a fost in vacanta la Verona. Orasullui Romeo si al Julieteipare ca a emotionat-o pefrumoasa bruneta. Vedeta a postat pe Facebook mai multe poze cu ea din escapada italiana,.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )