Libnet.ro
UNICEF

23:30

Infotrafic: Autostrazile A2, A3 si trei drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului puternic

B1 B1,
Infotrafic: Autostrazile A2, A3 si trei drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului puternic

50: DN 22 Ramnicu Sarat-Braila si DN 2 C Buzau-Slobozia au fost inchise, miercuri, in judetul Buzau, in timp ce pe DN 2 E 85) si DN 2 B Buzau-Braila se circula cu restrictii, sub supravegherea. continuă pe B1

Vrancea: Aproximativ 4.000 de oameni din cinci sate sunt in continuare izolati. Trei drumuri judetene raman inchise

Aproximativ 4. 000 de oameni din cinci sate care apartin de comunele vrancene Sihlea si Maicanesti sunt in continuare izolati, marti dupa-amiaza, din cauza zapezii, in timp ce trei drumuri judetene raman.

Autostrazile A2, A3 si 18 drumuri nationale sunt inchise. Pe alte 15 este restrictionat traficul greu

Traficul rutier este in continuare inchis pe autostrazile A2 Bucuresti - Fetesti si A3 Bucuresti - Ploiesti, precum si pe 18 drumuri nationale din sapte judete, iar pe alte 15 drumuri sunt restrictii pentru.

A1, A2, A3 si 26 de drumuri nationale sunt iNCHISE din cauza conditiilor meteo

Cele trei austrazi si 26 de drumuri nationale sunt inchise la aceasta ora, potrivit ultimei informari a Centrului Infotrafic, din cadrul Politiei Romane. Potrivit datelor primite de la structurile teritoriale.

Trei drumuri judetene din Galati au fost inchise. Pe alte patru se circula extrem de greu

Potrivit reprezentantilor ISU Galati, situatia se poate schimba de la o ora la alta. Tocmai de aceea, soferii sunt sfatuiti sa nu plece la drum, iar daca au nevoie neaparat sa faca acel drum, este bine sa se intereseze de starea lui.

Bilantul codului portocaliu in Teleorman. Cinci drumuri judetene sunt partial blocate. 650 de oameni au ramas fara energie electrica

Cinci drumuri judetene sunt in continuare blocate pe anumite portiuni. Viscolul a lasat sase sate fara curent. La Videle, pompierii au iesit pe strazi la deszapezire. Judetul ramane sub incidenta de cod portocaliu pana diseara.

Infotrafic: Autostazile A2, A3 si DN 2, inchise din cauza viscolului puternic

UPDATE 10:25 Autostrazile A3 Bucuresti - Ploiesti, A2 Bucuresti - Lehliu si DN 2, pe tronsoanele Sinesti-Ciocarlia, judetul Ialomita si Buzau-Mihailesti-Glodeanu, judetul Buzau, au fost inchise mi.

Cod portocaliu in Teleorman. Opt drumuri judetene sunt blocate

Viscolul si ninsoarea au blocat opt drumuri judetene in Teleorman. Judetul se afla de azi dimineata sub avertizare de cod portocaliu.

Patru drumuri nationale si zece drumuri judetene orau inchise duminica la ora 8.00 in Vrancea. Pe E 85 se circula doar in judet, nu si spre Bucuresti

Ca urmare a producerii fenomenelor meteorologice periculoase, in judetul Vrancea, 4 drumuri nationale si 10 drumuri judetene sunt inchise preventiv, pe anumite tronsoane, pentru impiedicarea producerii unor evenimente rutiere grave sau a inzapezirii in trafic.

Galati: Trei localitati sunt izolate, iar 11 drumuri judetene sunt blocate

In urma caderilor de zapada din ultimele ore, trei localitati din judetul Galati sunt izolate, duminica, in timp ce circulatia este blocata pe un drum national si pe 11 tronsoane de drumuri judetene din.

Braila: 20 de sate cu aproximativ 4.000 de gospodarii, in continuare izolate. 13 drumuri judetene sunt blocate

Douazeci de sate din judetul Braila, in care sunt aproximativ 4. 000 de gospodarii, sunt in continuare izolate de zapada, marti, in timp ce 13 drumuri judetene sunt blocate, a declarat purtatorul de cuvant al.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )