Libnet.ro
UNICEF

20:15

Vrancea: Aproximativ 4.000 de oameni din cinci sate sunt in continuare izolati. Trei drumuri judetene raman inchise

B1 B1,
Vrancea: Aproximativ 4.000 de oameni din cinci sate sunt in continuare izolati. Trei drumuri judetene raman inchise

Aproximativ 4. 000 de oameni din cinci sate care apartin de comunele vrancene Sihlea si Maicanesti sunt in continuare izolati, marti dupa-amiaza, din cauza zapezii, in timp ce trei drumuri judetene raman. continuă pe B1

Cinci sate din Vrancea, izolate in continuare.

Aproximativ 4. 000 de oameni din cinci sate sunt in continuare izolati, marti dupa-amiaza, din cauza zapezii, in timp ce trei drumuri judetene raman inchise, relateaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Vrancea, Cristina Duta, la ora transmiterii acestei stiri, in judet mai sunt izolate cinci sate din doua comune. Citeste si: Trei elicoptere ale MAI, trimise in Braila, Buzau si Galati Astfel, raman izolate satele Bogza si Voietin din .

UPDATE. Militarii si jandarmii, la deszapezire in satele izolate din Vrancea.

UPDATE: 282 de militari, pompieri militari si jandarmi au ajutat la deszapezire in gospodariile din satele din sudul judetului, afectate de ninsoare si viscol, conform unui comunicat al MAI. Echipajele de pompieri au actionat in comuna Maicanesti, efectivele de jandarmi in localitatile Gologanu si Tataranu, iar cadrele M. Ap. N in localitatea Ciorasti, se arata in comunicat. --- Aproximativ 4. 000 de oameni din cinci sate sunt in continuare izolati, marti dupa-amiaza, din cauza zapezii, in .

Vrancea: Doua drumuri nationale si opt judetene, inchise; opt sate sunt inca izolate.

Doua drumuri nationale si alte opt drumuri judetene continua sa fie inchise si marti, in judetul Vrancea, unde locuitorii a opt sate sunt inca izolati din cauza zapezii, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Vrancea, Cristina Duta, la ora transmiterii acestei stiri in Vrancea circulatia este inchisa in continuare pe doua drumuri nationale - DN 23 B Maicanesti Ciorasi si DN 2 N, pe sectorul Dumbraveni .

COD ROSU in trei judete: Buzau, Vrancea si Braila. ...

UPDATE: Politia suplimenteaza efectivele in zonele afectate de cod rosu UPDATE: Cateva mii de oameni din 11 localitati sunt izolati in judetul Braila, insa nu exista cazuri medicale care sa necesite transport urgent la spital, actiunea de deszapezire in judet fiind extrem de grea din cauza viscolului, autoritatile cerand sprijinul Armatei, declara prefectul Gheorghi Obreja, potrivit Mediafax. UPDATE: Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta utilizatorii .

Vrancea s-a cutremurat din nou.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter s-a produs luni, la ora 23. 25, in zona seismica Vrancea, la o adancime de 125 de kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP). Orasele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Focsani 39 de kilometri), Covasna 42 de kilometri), Marasesti 43 de kilometri), Targu Secuiesc 50 de kilometri) si Ramnicu Sarat 52 de kilometri). Tot luni, la ora 22. 29, in Vrancea s-a produs un cutremur cu magnitudinea .

Peste 2.300 de oameni din judetul Dambovita au ramas FARA CURENT ELECTRIC

Peste 2. 300 de consumatori din mai multe localitati ale judetului Dambovita nu au alimentare cu energie electrica din cauza avariilor produse pe reteaua de alimentare, trei drumuri judetene fiind inchise.

DN 1D, inchis, DN 71, cu restrictii de circulatie: Mii de oameni din Prahova, fara curent electric

Drumul national 1D Albesti - Slobozia este inchis, circulatia pe DN 71 Sinaia - Targoviste este restrictionata pentru masinile mai mari de 3,5 tone, un drum judetean din Prahova a fost inchis din cauza.

Electrica: 2.355 de consumatori din trei judete sunt in continuare nealimentati cu energie electrica

Electrica anunta ca 2. 355 de consumatori din Buzau, Dambovita si Prahova sunt in continuare nealimentati cu energie electrica, in aceste zone fiind stalpi de tensiune rupti si posturi de transformare.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )