Libnet.ro
UNICEF

15:00

iNFRANGERE DRAMATICA la Wimbledon: Irina Begu, eliminata in turul doi

B1 B1,
iNFRANGERE DRAMATICA la Wimbledon: Irina Begu, eliminata in turul doi

Irina Begu nu a reusit sa se califice in turul al treilea la Wimbledon, aceasta fiind eliminata de croata Ana Konjuh cu 7-6, 2-6, 6-3, potrivit Stiri pe Surse. Pentru Begu urmeaza o pauza de aproape doua. continuă pe B1

Wimbledon: Irina Begu, eliminata in turul doi de Ana Konjuh, scor 6-7(3), 6-2, 3-6

Parcursul Irinei Begu la Wimbledon s-a oprit in turul al doilea, numarul 69 WTA fiind invins in trei seturi, scor 6-73), 6-2, 3-6, de Ana Konjuh, favorita numarul 27 a competitiei de la All England Club. Partida a fost una lunga, de doua ore si 13 minute.

Irina Begu, eliminata de la Wimbledon

Jucatoarea Irina Begu a parasit turneul de simplu de la Wimbledon, miercuri, in faza turului al doilea, fiind eliminata de Anja Konjuh din Croatia la capatul unui meci de trei seturi, cu 6-7, 6-2, 3-6.

Wimbledon: Irina Begu si Ana Bogdan s-au calificat si ele in turul al doilea

Irina Begu, locul 69 WTA, s-a calificat in turul secund la Wimbledon, dupa ce a invins-o, cu 6-4, 6-2, pe Naomi Broady, pozitia 108 in ierarhia mondiala. De asemenea, Ana Bogdan, locul 115 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe Ying-Ying Duan, locul 62 WTA.

Wimbledon (f): Angelique Kerber, calificare in turul doi

Cap de serie numarul unu, Angelique Kerber s-a calificat in turul doi de la Wimbledon, nemtoaica castigand meciul disputa impotriva jucatoarei Irina Falconi, scor 6-4, 6-4. Partida a durata o ora si 27 de minute. Favorita numarul 16, Anastasia Pavlyuchenkova a parasit competitia de Grand Slam inca din runda inaugurala: a fost depasita de Arina Rodionova. Intra in material pentru a vedea rezultatele de pe tabloul feminin de simplu.

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Victorie superba pentru Romania. Trei jucatoare in turul doi

TURNEUL DE LA WIMBLEDON Irina Begu a devenit a treia jucatoare romana de tenis calificata in runda a doua a turneului de la Wimbledon, din tot atatea care au evoluat luni la al treilea turneu de.

Jucatoarea Irina Begu, invinsa in turul al doilea al turneului de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa, miercuri, de jucatorea croata Ana Konjuh, in runda a doua a turneului pe iarba de la Wimbledon, cu 7-6 3), 2-6, 6-3,.

DEZAMAGIRE la Wimbledon: Ana Bogdan, eliminata in turul al doilea

Tenismena romana Ana Bogdan a fost eliminata in turul doi al turneului pe iarba de la Wimbledon de frantuzoaica Caroline Garcia, cu 6-4, 6-3, potrivit Agerpres. Ana Bogdan va primi pentru participare.

LIVESCORE Irina Begu vs Ana Konjuh 1-2

Irina Begu o intalneste in turul doi de la Wimbledon pe croata Ana Konjuh, favorita numarul 27 a competitiei de la All England Club. Meciul este Livescore pe HotNews. ro si in direct pe Eurosport 2.

LIVE Text Irina Begu vs Ana Konjuh 6-7(3), 2-1

Irina Begu o intalneste in turul doi de la Wimbledon pe croata Ana Konjuh, favorita numarul 27 a competitiei de la All England Club. Meciul este LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Eurosport 2.

LIVE Text Irina Begu vs Ana Konjuh 6-7(3), 6-2, 3-5

Irina Begu o intalneste in turul doi de la Wimbledon pe croata Ana Konjuh, favorita numarul 27 a competitiei de la All England Club. Meciul este LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Eurosport 2.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )