Libnet.ro
UNICEF

15:15

Irina Begu, eliminata de la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Irina Begu, eliminata de la Wimbledon

Jucatoarea Irina Begu a parasit turneul de simplu de la Wimbledon, miercuri, in faza turului al doilea, fiind eliminata de Anja Konjuh din Croatia la capatul unui meci de trei seturi, cu 6-7, 6-2, 3-6. continuă pe Online Sport

iNFRANGERE DRAMATICA la Wimbledon: Irina Begu, eliminata in turul doi

Irina Begu nu a reusit sa se califice in turul al treilea la Wimbledon, aceasta fiind eliminata de croata Ana Konjuh cu 7-6, 2-6, 6-3, potrivit Stiri pe Surse. Pentru Begu urmeaza o pauza de aproape doua.

Wimbledon: Irina Begu, eliminata in turul doi de Ana Konjuh, scor 6-7(3), 6-2, 3-6

Parcursul Irinei Begu la Wimbledon s-a oprit in turul al doilea, numarul 69 WTA fiind invins in trei seturi, scor 6-73), 6-2, 3-6, de Ana Konjuh, favorita numarul 27 a competitiei de la All England Club. Partida a fost una lunga, de doua ore si 13 minute.

Jucatoarea Irina Begu, invinsa in turul al doilea al turneului de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa, miercuri, de jucatorea croata Ana Konjuh, in runda a doua a turneului pe iarba de la Wimbledon, cu 7-6 3), 2-6, 6-3,.

Wimbledon: Irina Begu si Ana Bogdan s-au calificat si ele in turul al doilea

Irina Begu, locul 69 WTA, s-a calificat in turul secund la Wimbledon, dupa ce a invins-o, cu 6-4, 6-2, pe Naomi Broady, pozitia 108 in ierarhia mondiala. De asemenea, Ana Bogdan, locul 115 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe Ying-Ying Duan, locul 62 WTA.

Irina Begu si Ana Bogdan, victorii in primul tur la Wimbledon

Jucatoarele Irina Begu si Ana Bogdan s-au calificat, luni, in turul secund la Wimbledon dupa victorii la acelasi scor.

LIVESCORE Irina Begu vs Ana Konjuh 1-2

Irina Begu o intalneste in turul doi de la Wimbledon pe croata Ana Konjuh, favorita numarul 27 a competitiei de la All England Club. Meciul este Livescore pe HotNews. ro si in direct pe Eurosport 2.

LIVE Text Irina Begu vs Ana Konjuh 6-7(3), 2-1

Irina Begu o intalneste in turul doi de la Wimbledon pe croata Ana Konjuh, favorita numarul 27 a competitiei de la All England Club. Meciul este LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Eurosport 2.

LIVE Text Irina Begu vs Ana Konjuh 6-7(3), 6-2, 3-5

Irina Begu o intalneste in turul doi de la Wimbledon pe croata Ana Konjuh, favorita numarul 27 a competitiei de la All England Club. Meciul este LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Eurosport 2.

Begu, ce pacat: Irina a stat peste doua ore pe teren, dar a fost eliminata de la Wimbledon. Cati bani va incasa

Dupa ce a trecut de Naomi Broady 109 WTA) in prima zi 6-4, 6-2), Irina Begu 64 WTA) a dat de o adversara mult mai puternica in turul II, Ana Konjuh 29 WTA).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )