Libnet.ro
UNICEF

05:15

DEZAMAGIRE la Wimbledon: Ana Bogdan, eliminata in turul al doilea

B1 B1,
DEZAMAGIRE la Wimbledon: Ana Bogdan, eliminata in turul al doilea

Tenismena romana Ana Bogdan a fost eliminata in turul doi al turneului pe iarba de la Wimbledon de frantuzoaica Caroline Garcia, cu 6-4, 6-3, potrivit Agerpres. Ana Bogdan va primi pentru participare. continuă pe B1

DEZAMAGIRE la Wimbledon: Ana Bogdan, eliminat in turul al doilea

Tenismena romana Ana Bogdan a fost eliminata in turul doi al turneului pe iarba de la Wimbledon de frantuzoaica Caroline Garcia, cu 6-4, 6-3, potrivit Agerpres. Ana Bogdan va primi pentru participare.

Wimbledon: Ana Bogdan s-a calificat pentru prima data in turul al doilea al competitiei londoneze

Ana Bogdan locul 115 WTA) s-a calificat in premiera, luni, in runda a doua a turneului de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, dupa ce a invins-o in doua seturi pe Ying-Ying Duan China, 62 WTA), scor 6-4, 6-2.

Ana Bogdan, eliminata de la Wimbledon

Ana Bogdan a fost eliminata in turul doi de la Wimbledon, in doua seturi, 4 - 6, 3 - 6, de Caroline Garcia. Ana Bogdan 115 WTA) a fost surclasata clar de jucatoarea aflata pe locul 18.

Turneul de la Wimbledon. Ana Bogdan s-a calificat in PREMIERA in turul secund la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan, locul 115 WTA, s-a calificat, luni seara, in premiera in turul doi al turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. in runda inaugurala, Bogdan 24 d.

iNFRANGERE DRAMATICA la Wimbledon: Irina Begu, eliminata in turul doi

Irina Begu nu a reusit sa se califice in turul al treilea la Wimbledon, aceasta fiind eliminata de croata Ana Konjuh cu 7-6, 2-6, 6-3, potrivit Stiri pe Surse. Pentru Begu urmeaza o pauza de aproape doua.

Calificare URIASA pentru Ana Bogdan! Tenismena ajunge in turul al doilea la Wimbledon! Pe cine va intalni

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan, ocupanta locului 114 WTA a reusit sa se califice luni, in turul al doilea la turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului. Sportiva a eliminat-o in doua.

Wimbledon: Irina Begu si Ana Bogdan s-au calificat si ele in turul al doilea

Irina Begu, locul 69 WTA, s-a calificat in turul secund la Wimbledon, dupa ce a invins-o, cu 6-4, 6-2, pe Naomi Broady, pozitia 108 in ierarhia mondiala. De asemenea, Ana Bogdan, locul 115 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe Ying-Ying Duan, locul 62 WTA.

Irina Begu si Ana Bogdan, victorii in primul tur la Wimbledon

Jucatoarele Irina Begu si Ana Bogdan s-au calificat, luni, in turul secund la Wimbledon dupa victorii la acelasi scor.

Romanii au cazut pe capete, miercuri, la Wimbledon: dupa Begu si Tecau, a cedat si Ana Bogdan

Ziua de miercuri a inceput cu eliminarea Irinei Begu in turul II, dupa care Horia Tecau a parasit proba de dublu in runa inaugurala. Singurul succes a fost obtinut de Monica Niculescu, la dublu, insa si acolo Raluca Olaru s-a numarat printre invinse.

Victorie mare pentru Sorana Cirstea la Wimbledon. Monica Niculescu, eliminata din primul tur

Ziua a doua de la Wimbledon vine cu o veste buna si una proasta pentru iubitorii tenisului din Romania! Sorana Cirstea a reusit sa se califice in turul 2 al turneului de pe iarba londoneza,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )