Libnet.ro
UNICEF

10:30

Wimbledon: Irina Begu si Ana Bogdan s-au calificat si ele in turul al doilea

Adevărul Adevărul,
Wimbledon: Irina Begu si Ana Bogdan s-au calificat si ele in turul al doilea

Irina Begu, locul 69 WTA, s-a calificat in turul secund la Wimbledon, dupa ce a invins-o, cu 6-4, 6-2, pe Naomi Broady, pozitia 108 in ierarhia mondiala. De asemenea, Ana Bogdan, locul 115 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe Ying-Ying Duan, locul 62 WTA. continuă pe Adevărul

Irina Begu si Ana Bogdan, victorii in primul tur la Wimbledon

Jucatoarele Irina Begu si Ana Bogdan s-au calificat, luni, in turul secund la Wimbledon dupa victorii la acelasi scor.

Wimbledon: Ana Bogdan s-a calificat pentru prima data in turul al doilea al competitiei londoneze

Ana Bogdan locul 115 WTA) s-a calificat in premiera, luni, in runda a doua a turneului de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, dupa ce a invins-o in doua seturi pe Ying-Ying Duan China, 62 WTA), scor 6-4, 6-2.

Calificare URIASA pentru Ana Bogdan! Tenismena ajunge in turul al doilea la Wimbledon! Pe cine va intalni

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan, ocupanta locului 114 WTA a reusit sa se califice luni, in turul al doilea la turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului. Sportiva a eliminat-o in doua.

Irina Begu invinsa in finala de la Southsea

Jucatoarea Irina Begu a pierdut, sambata, finala turneului ITF de la Southsea, Marea Britanie.

Turneul de la WIMBLEDON: La ce ora joaca Simona Halep

Turneul de la WIMBLEDON. Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan si Marius Copil vor evolua, luni, in primul tur la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, conform programului anuntat, duminica, pe.

Google marcheaza cu un Doodle special 140 de ani de la primul turneu al Campionatului de la Wimbledon. O noua editie incepe luni. Emotii pentru sportivii romani

Luni se implinesc 140 de ani de la prima editie a a turneului de la Wimbledon, eveniment marcat de Google cu un logo special animat. Patru sportivi romani vor evolua luni , chiar in prima zi a unei noi editii a competitiei: Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan si Marius Copil.

Wimbledon: Irina-Camelia Begu, in runda a doua

Irina-Camelia Begu 64 WTA) a invins-o, luni, pe britanica Naomi Broady 109 WTA), beneficiara unui wild-card, scor 6-4, 6-2, calificandu-se astfel in turul secund al turneului de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului.

Irina Begu a pierdut finala turneului de la Southsea

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul unu si locul 69 WTA, a pierdut finala turneului ITF de la Southsea Marea Britanie), dotat cu premii in valoare totala de 100. 000 de dolari,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )