Libnet.ro
UNICEF

08:46

infrangere pentru Astra Giurgiu in primul meci din grupele Europa League: Giurgiuvenii au pierdut cu 2-3 acasa contra Austriei Viena

B1 B1,
infrangere pentru Astra Giurgiu in primul meci din grupele Europa League: Giurgiuvenii au pierdut cu 2-3 acasa contra Austriei Viena

Astra Giurgiu a pierdut primul meci disputat in grupele Europa League sezonul 2016/2017. Campiona Romaniei a fost invinsa in meciul disputat acasa contra Austriei Viena cu scorul de. continuă pe B1

Astra Giurgiu invinsa de Austria Viena in grupele Europa League

Debut cu stangul pentru Astra Giurgiu in faza grupelor Europa League, campioana Romaniei fiind invinsa joi seara pe Arena Nationala de Austria Viena, cu 3-2.

Real Madrid revine spectaculos pe finalul meciului si castiga cu Sporting Lisabona: Victorie la scor pentru Leicester la debutul in Liga Campionilor

Real Madrid a avut parte de o revenire spectaculoasa in primul meci din grupele Ligii Campionilor sezonul 2016/2017. Condusi mare parte din timp, spaniolii au evitat umilinta prin golurile lui Ronaldo din.

Astra Giurgiu se muta pe Cluj Arena

Campioana Astra Giurgiu nu va putea disputa meciurile din Europa League pe propriul stadion de la Giurgiu din cauza gazonului neomologat de reprezentantii UEFA din cauza calitatii proaste a acestuia.

Romario Kortzorg a semnat cu Astra Giurgiu

Mijlocasul olandez Romario Kortzorg a semnat contractul cu Astra Giurgiu si a fost prezentat drept noul jucator al campioanei Romaniei.

Europa League: Astra Giurgiu a pierdut acasa in fata echipei Austria Viena, cu scorul de 3-2

Astra Giurgiu a fost invinsa de Austria Viena cu scorul de 3-2 2-1), joi seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in prima etapa a Grupei E a Europa League la fotbal. intr-o atmosfera.

Europa League: Astra Giurgiu, invinsa la Bucuresti de Austria Viena cu 3-2

Astra Giurgiu a fost invinsa de Austria Viena cu scorul de 3-2 2-1), joi seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in prima etapa a Grupei E a Europa League la fotbal, potrivit Agerpres.

Un fotbalist a decedat in timpul unui meci din turul trei al Cupei Frantei: Acesta a suferit un stop cardiac

Fotbalistul Ben Idrissa Derme, in varsta de 34 de ani, a decedat, duminica, in timpul unui meci din Cupa Frantei, pe care echipa sa, AJ Biguglia, din liga a patra, l-a disputat pe teren propriu cu AS.

Un fotbalist a decedat in timpul unui meci din Cupa Frantei

Fotbalistul Ben Idrissa Derme, in varsta de 34 de ani, a decedat, duminica, in timpul unui meci din Cupa Frantei, pe care echipa sa, AJ Biguglia, din liga a patra, l-a disputat pe teren propriu cu AS Furiani-Agliani, in turul al treilea al competitiei, informeaza BBC, citat de Mediafax.

Austria Viena, fara victorie in Romania. Astra are amintiri negre cu austriecii

Astra Giurgiu primeste joi seara de la 20:00 vizita celor de la Austria Viena in primul meci din faza grupelor Europa League.

Cojocaru, rezerva in primul meci la Crotone

Portarul Valentin Cojocaru a privit de pe banca de rezerve primul sau meci in calitate de jucator al echipei italiene Crotone.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )