Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un fotbalist a decedat in timpul unui meci din turul trei al Cupei Frantei: Acesta a suferit un stop cardiac

B1 B1,
Un fotbalist a decedat in timpul unui meci din turul trei al Cupei Frantei: Acesta a suferit un stop cardiac

Fotbalistul Ben Idrissa Derme, in varsta de 34 de ani, a decedat, duminica, in timpul unui meci din Cupa Frantei, pe care echipa sa, AJ Biguglia, din liga a patra, l-a disputat pe teren propriu cu AS. continuă pe B1

Un fotbalist a decedat in timpul unui meci din Cupa Frantei

Fotbalistul Ben Idrissa Derme, in varsta de 34 de ani, a decedat, duminica, in timpul unui meci din Cupa Frantei, pe care echipa sa, AJ Biguglia, din liga a patra, l-a disputat pe teren propriu cu AS Furiani-Agliani, in turul al treilea al competitiei, informeaza BBC, citat de Mediafax.

O noua tragedie pe terenul de fotbal. Un fotbalist de la o echipa din Franta s-a prabusit pe teren si a murit

Un nou caz de tip Ekeng a lasat Franta fara cuvant, duminica. Fotbalistul Ben Idrissa Derme, in varsta de 34 de ani, a decedat, duminica, in timpul unui meci din Cupa Frantei, Meciul.

Un avion s-a prabusit pe aeroportul Reno-Tahoe din SUA. Trei persoane au murit

Un avion s-a prabusit, duminica, pe aeroportul Reno-Tahoe din SUA. Trei persoane si-au pierdut viata in urma accidentului. Avionul, modelul piper Cherokee, decolase de pe pista cand a intervenit o.

Doamna cancelar, va rog!: Angela Merkel, atentionata de presedintele Bundestag pentru ca a ignorat, pur si simplu, discursul unui parlamentar din timpul unei sedinte (VIDEO)

Moment stanjenitor pentru cancelarul german Angela Merkel in timpul unei sedinte a Bundestag-ului. Presedintele Parlamentului german, Norbert Lammert, s-a vazut nevoit sa-i atraga atentie cancelarului.

Mesajul unui barbat din Bucuresti care a strans 3.000 de share-uri pe Facebook. A fost prins de mine in zona Tineretului

Un barbat din Bucuresti sutine ca a prins un tantar tigru in zona Tineretului. Acesta a scris pe Facebook ca fiul lui a fost intepat in picior.

Explozie puternica a unui vulcan din Guatemala. Autoritatile sunt in alerta

Vulcanul Santiaguito, din Guatemala, a inregistrat duminica o noua puternica explozie, a informat biroul de Coordonare Nationala pentru Reducerea Dezastrelor Conred) citat de EFE.

O omorat doi copii aflati pe marginea unui drum din Romania intr-un accident. Apoi lumea s-a uitat pe contul lui de Facebook. Ce postase

Doi copii de 8 si 9 ani au fost ucisi intr-un cumplit accident, provocat de un tanar de 23 de ani din Galati, fara permis, scrie stirileprotv. ro. Potrivit politistilor, suspectul a intrat cu masina in mai multi copii.

Afacerile pe bani publici ale unui consilier din Mures. Toata familia politicianului este abonata la contracte cu statul

Cine imparte banii publici, parte isi face. Aceasta este reteta de imbogatire a vicepresedintelui PNL Mures, care isi imbuiba familia din banii statului. Ervin Molnar este consilier.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )