Libnet.ro
UNICEF

01:05

infrangere pentru voleibalistele de la Stiinta Bacau in Champions League

Adevărul Adevărul,
infrangere pentru voleibalistele de la Stiinta Bacau in Champions League

Dinamo Kazan a invins marti, pe teren propriu, Stiinta Bacau cu 3:0 25-16, 25-18, 25-16), in etapa a III-a din Champions League. continuă pe Adevărul

Laurentiu Reghecampf: Cu Schalke va fi ultima sansa pentru primavara europeana. Speram sa obtinem prima victorie in Champions League

Steaua va incerca impotriva celor de la Schalke sa obtina prima victorie in actuala editie a Champions League. Va fi un meci foarte important pentru noi, ultima sansa pentru primavara europeana, a declarat Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei Romaniei. Steaua vs Schalke se va disputa marti, de la ora 21:45, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro.

Champions League: Borussia - Napoli, meciul zilei (Programul complet al televizarilor)

Borussia Dortmund are nevoie de un succes in fata lui Napoli pentru a ramane in carti pentru optimile Champions League. Tot marti se vor mai intalni Arsenal cu Marseille, Celtic cu AC Milan si Ajax cu Barcelona. Intra in material pentru a vedea programul complet al meciurilor si al televizarilor.

Azi LIVE Champions League: Meciurile etapei a 5-a (19:00)

Onlinesport. ro transmite live text, marti seara, partidele etapei a 5-a din Champions League. Seara fotbalistita incepe la ora 19:00 cu disputa dintre Zenit si Atletico Madrid.

Barcelona, prima infrangere dupa 25 de meciuri. Martino rateaza recordul lui Guardiola

Seria de invincibilitate a catalanilor in Champions League a fost oprita, marti seara, de Ajax Amsterdam, echipa care a castigat duelul disputat pe ArenA cu liderul la zi din Primera Division.

Stiinta Bacau, infrangere la 15 goluri diferenta in Cupa EFH

Handbalistii bacauani au fost invinsi in deplasare duminica, cu 25-40 13-23), de catre echipa suedeza IFK Kristianstad, intr-un meci pentru accederea in grupele EHF.

Lupta acerba in trei pentru calificare intre Arsenal, Borussia si Napoli

Arsenal a castigat intalnirea de pe teren propriu disputata in compania francezilor de la Olympique Marseille si este la un pas de a 11-a calificare consecutiva in optimile Champions League. Borussia Dortmund a invins pe Napoli, dar lupta pentru primele doua pozitii ramane deschisa oricarui deznodamant in ultima runda.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )