Libnet.ro
UNICEF

20:15

inregistrarea partidului Miscarea Populara, respinsa definitiv de instanta. Elena Udrea: Chiar asa frica va este de Traian Basescu?

Adevărul Adevărul,
inregistrarea partidului Miscarea Populara, respinsa definitiv de instanta. Elena Udrea: Chiar asa frica va este de Traian Basescu?

Inregistrarea partidului Miscarea Populara, condus de Traian Basescu, a fost respinsa definitiv de instanta. Astfel, partidul fostului presedinte va trebui sa poarte in continuare numele de PMP. Elena Udrea, fost presedinte al PMP, s-a aratat indignata de hotararea judecatorilor. continuă pe Adevărul

Basescu, dupa ce Tribunalul i-a respins inregistrarea partidului: V-ati incurcat, baieti, vom candida la locale sub numele PMP si cu simbol marul

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat dur la decizia instantei de a respinge inregistrarea Miscarii Populare in registrul partidelor politice. Fostul sef al statului a aratat ca va intra in alegeri cu vechea denumire, de Partidul Miscarea Populara PMP.

Cutremur pe scena politica. Traian Basescu nu isi poate inregistra partidul

Traian Basescu nu isi poate inregistra partidul. Judecatorii Curtii de Apel au respins definitiv cererea de inregistrare a partidului Miscarea Populara. Scurt istoric al.

Decizia lui Traian Basescu dupa ce judecatorii l-au lasat fara Miscarea Populara

Cu surprindere, am aflat ca inregistrarea Miscarii Populare a fost respinsa la solicitarea procurorilor . Este fara precedent ca procurorii sa faca o contestatie la inregistrarea unui partid . Mai mult,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )