Libnet.ro
UNICEF

05:30

INS: Salubritatea si administratia publica au avut in T1 cele mai multe locuri de munca vacante

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
INS: Salubritatea si administratia publica au avut in T1 cele mai multe locuri de munca vacante

Rata locurilor de munca vacante a fost in primul trimestru de 0,66%, in crestere cu 0,11 puncte fata de trimestrul precedent, cele mai multe posturi neocupate regasindu-se in salubritate, distributia apei, gestionare deseuri si in administratia. continuă pe Wall-Street Ro

INS: Salubritatea si administratia publica au avut in T1 cele mai multe locuri de munca ...

Rata locurilor de munca vacante a fost in primul trimestru de 0,66%, in crestere cu 0,11 puncte fata de trimestrul precedent, iar cele mai multe posturi neocupate au fost in salubritate, distributia apei, gestionare deseuri si in administratia publica, sanatate si asistenta sociala, potrivit INS, conform Mediafax. Comparativ cu acelasi trimestru al anului 2012, rata locurilor de munca vacante a crescut cu 0,05 puncte procentuale. Numarul locurilor de munca vacante a fost de 28. 000, in crestere .

Bordeanu, Dacia: Cam 60% dintre clientii Logan MCV vor alege varianta cu cele mai multe dotari

Dacia a lansat noul Logan break in Romania, cu preturi cuprinse intre 7. 790 euro si 12. 300 euro, iar ca preferinta cand e vorba de versiunea de echipare, cam 60% din clienti vor alege nivelul cu cele mai multe dotari si numai o zecime vor opta pentru varianta de intrare in gama, a spus pentru HotNews, Mihai Bordeanu, director de marketing al Dacia.

Sansa pentru someri. Industria textila pune la bataie cele mai multe locuri de munca

Piata muncii devine tot mai flexibila in judet. Angajatorii au tot mai multe locuri de munca libere, o sansa in plus pentru someri. Pentru saptamana in curs, in evidenta Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de MuncaAJOFM) din Calarasi sunt inregistrate 466 de slujbe.

Constitutia USL, convenita de Ponta si Antonescu: Partidul cu cele mai multe mandate in Parlament face nominalizarea pentru functia de premier

Propunerile de modificare a Constitutiei au fost discutate luni seara de catre lideriiUSL, care au convenit asupra amendamentelor ce urmeaza sa fie propuse Comisiei de revizuire a Constitutiei, anunta surse.

Cele mai dizgratioase cupluri de celebritati!

Nu e de mirare faptul ca majoritatea starurilor isi traiesc iubirea in vazul lumii. Nici nu ar avea cum altfel! Insa atunci cand lucrurile degenereaza, iar paparazzi si opinia publica devin martorii unor momente intime care fara indoiala isi au locul doar intre cei patru pereti ai dormitorului, ceva ce ar trebui sa fie o poveste frumoasa se transforma intr-un lucru ce de multe ori ageseaza privitorii. De la Angelina Jolie si Billy Bob Thornton pana la Roseanne Barr si Tom Arnold, ADPM iti prezinta cele mai dizgratioase cupluri hollywoodiene. Continue reading .

Victor Ponta: Desi conduc un Guvern central, cred ca foarte multe si cele mai bune decizii pot fi luate la nivel local

Desi conduc un Guvern central, cred ca foarte mult ca foarte multe si cele mai bune decizii pot fi luate la nivel local, nu central, a declarat marti premierul Victor Ponta la conferinta Cities of Tomorrow: dezvoltarea urbana, incotro?, organizata de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana AHK Romania) si Agentia de presa Mediafax.

VIDEO Victor Ponta: Desi conduc un Guvern central, cred ca foarte multe si cele mai bune decizii pot fi luate la nivel local

Desi conduc un Guvern central, cred ca foarte mult ca foarte multe si cele mai bune decizii pot fi luate la nivel local, nu central, a declarat marti premierul Victor Ponta la conferinta Cities of Tomorrow: dezvoltarea urbana, incotro?, organizata de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana AHK Romania) si Agentia de presa Mediafax.

Iron Man 3 a intrat in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie

Iron Man 3 a devenit al cincilea film cu cele mai mari incasari dint oate timpurile, devansand astfelTransformers, relateaza BBC News. Continuarea Iron Man, care a avut incasari de 1,14 miliarde dolari .

Se desfiinteaza Better Place, una dintre cele mai ambitioase companii din industria masinilor electrice

Compania israeliana Better Place, care in 2008 a semnat un partneriat cu Renault si avea planuri sa instaleze infrastructura de incarcare a masinilor electrice in mai multe tari, cauta lichidator si se va desfiinta fiindca nu a gasit banii necesari dezvoltarii afacerii, scrie ziarul Haaretz din Israel. Compania a devenit foarte cunsocuta pentru ideile sale de electrificare a industriei auto, dar vanzarile foarte slabe de masini 100% electrice si-au pus amprenta pe rezultatele financiare.

VIDEO Gheorghe Mustata, liderul galeriei echipei Steaua, retinut 24 de ore dupa ce ar fi batut mai multe persoane

Liderul galeriei echipei de fotbal Steaua, Gheorghe Mustata, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce miercuri noapte ar fi batut, impreuna cu doi nepoti, mai multe persoane, victimele fiind salvate dupa interventia fortelor de ordine, informeaza Mediafax.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )