Libnet.ro
UNICEF

09:15

Constitutia USL, convenita de Ponta si Antonescu: Partidul cu cele mai multe mandate in Parlament face nominalizarea pentru functia de premier

B1 B1,
Constitutia USL, convenita de Ponta si Antonescu: Partidul cu cele mai multe mandate in Parlament face nominalizarea pentru functia de premier

Propunerile de modificare a Constitutiei au fost discutate luni seara de catre lideriiUSL, care au convenit asupra amendamentelor ce urmeaza sa fie propuse Comisiei de revizuire a Constitutiei, anunta surse. continuă pe B1

Cele mai cool hoteluri din Grecia!

Astazi fugim din nou cu gandul la vacanta! Mai mult ca sigur, unii oameni sunt presati de timp ori pur si simplu nu suporta zborurile interminabile catre destinatii exotice. Prin urmare, prefera sa petreaca o vacanta frumoasa si relaxanta cat mai aproape de Romania! Nimic mai usor! Astazi va prezentam 4 dintre cele mai frumoase hoteluri din Grecia, un top intocmit de Conde Nast Traveller. Continue reading .

Cele mai bune plaje din SUA in 2013

Aflata in cel de-al 23-lea an de existenta, lista cu cele mai bune 10 plaje de pe coasta oceanului Atlantic, Pacific si din Golf are pe locul intai, in 2013, Main Beach din Long Island, New York. Desi a fost relativ distrusa de uraganul Sandy si de alte furtuni, plaja a fost reconditionata.

Cele mai fascinante cinci destinatii pentru a lua cina sub clar de luna

Dansand in lumina lunii poate ca este unul dintre cele mai frumoase versuri ale unui cantec de dragoste, dar a lua cina sub clar de luna este cel putin la fel de romantic, dupa cum scriu jurnalistii postului de televiziune ABC. Unde mai pui ca este si sezonul perfect pentru astfel de escapade?.

Ionut Budisteanu, liceanul care a castigat unul dintre cele mai importante premii stiintifice: Vreau sa fiu profesor universitar

Ionut Budisteanu, elevul de 19 ani care a castigat premiul cel mare Gordon E. Moore) la Intel International Science and Engineering Fair Intel ISEF 2013), una dintre cele mai importante competitii de stiinta si inginerie pentru liceeni din lume, vrea.

Cele mai dizgratioase cupluri de celebritati!

Nu e de mirare faptul ca majoritatea starurilor isi traiesc iubirea in vazul lumii. Nici nu ar avea cum altfel! Insa atunci cand lucrurile degenereaza, iar paparazzi si opinia publica devin martorii unor momente intime care fara indoiala isi au locul doar intre cei patru pereti ai dormitorului, ceva ce ar trebui sa fie o poveste frumoasa se transforma intr-un lucru ce de multe ori ageseaza privitorii. De la Angelina Jolie si Billy Bob Thornton pana la Roseanne Barr si Tom Arnold, ADPM iti prezinta cele mai dizgratioase cupluri hollywoodiene. Continue reading .

Cele mai importante 5 proiecte de infrastructura finantate intre 2014 150; 2016

Strategia fiscal bugetara pentru perioada 2014-2016 are in vedere 14 proiecte pentru drumuri si cate trei pentru linii de cale ferata si metrou. Cele mai importante 5 proiecte pentru infrastructura rutiera le gasiti mai jos.

Szel: Hotelul Best Western Bucovina, una din cele mai importante investitii ale SIF Muntenia

Hotelul Best Western Bucovina, ce apartine societatii commerciale Casa de Bucovina-Club de Munte simbol BCM) este una din cele mai importante investitii ale SIF Muntenia, a declarat, joi, Petre Pavel Szel.

Una dintre cele mai vechi traditii din tara noastra este pe moarte. Reportaj in Premiera despre transhumanta

Deschiderea spre Occident pe de o parte ne-a dat si pe de-o parte ne-a luat. incetul cu incetul, dispare una dintre cele mai vechi traditii din Romania: transhumanta, traseul parcurs an de an de ciobani impreuna.

TOP 10: cele mai tari destinatii de vacanta din lume

Cititorii site-ul de turism TripAvisor. com au desemnat cele mai tari destinatii in 2013. Wall-Street. ro prezinta pentru pasionatii de calatorii pe primele 10 dintre acestea si iti arata ce obiective turistice nu trebuie sa ratezi.

Una dintre cele mai frumoase finale de Champions League: Bayern Munchen este noua campioana a Europei, dupa 2-1 cu Borussia Dortmund

Fotbal de super clasa, interventii senzationale ale portarilor, intrari la sacrificiu si faze desprinse parca din alta lume. Aceasta a fost povestea finalei germane de pe Wembley, una dintre cele mai frumoase.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )