Libnet.ro
watchshop.ro

16:15

intalnire Dacian Ciolos cu Ursula von der Leyen: PNRR-ul Romaniei a intrat in linie dreapta

România Liberă România Liberă,
intalnire Dacian Ciolos cu Ursula von der Leyen: PNRR-ul Romaniei a intrat in linie dreapta

Liderul grupului Renew din Parlamentul European, Dacian Ciolos, a declarat ca a avut o intalnire cu presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, in cadrul careia a fost informat ca PNNR-ul Romaniei este in linie dreapta si va fi aprobat in curand. Am avut astazi, la Strasbourg, o intalnire cu presedinta Comisiei Europene, Ursula von . continuă pe România Liberă

evomag.ro

Dacian Ciolos transmite, in urma unei intalniri cu Ursula von der Leyen, ca PNRR va fi aprobat in curand

Liderul grupului Renew din Parlamentul European, Dacian Ciolos, a avut astazi o intalnire cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si precizeaza ca aceasta i-a transmis ca Planul National de Redresare si Rezilienta pentru Romania va fi aprobat in curand.

Ciolos da vesti bune in urma intalnirii cu Ursula von der Leyen

Dacian Ciolos, liderul grupului Renew din Parlamentul European, a avut luni o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si afirma ca aceasta i-a transmis ca Planul National de Redresare si Rezilienta pentru Romania va fi aprobat in curand. in ceea ce priveste Romania, am asigurat-o pe presedinta Comisiei ca USR PLUS ramane .

Ciolos, discutie cu Ursula von der Leyen: M-am bucurat sa aud ca PNRR este in linie dreapta si va fi aprobat in curand

Co-presedintele USR PLUS Dacian Ciolos afirma ca a asigurat-o pe presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ca USR PLUS ramane consecvent in apararea reformelor promise si decise la nivelul coalitiei de guvernare. M-am bucurat sa aud ca PNRR este in linie dreapta si va fi aprobat in curand, adauga el.

DACIAN CIOLOS: Am asigurat-o pe presedinta Comisiei Europene ca USR PLUS ramane consecvent in apararea reformelor promise

Co-presedintele USR PLUS Dacian Ciolos afirma ca a asigurat-o pe presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ca USR PLUS ramane consecvent in apararea reformelor promise si decise la nivelul coalitiei de guvernare si ca speram sa gasim formula sa le ducem mai departe cu aceeasi coalitie, dar mai decisi.

Ciolos, dupa o discutie cu sefa Comisiei Europene: PNRR va fi aprobat in curand

Liderul grupului Renew din Parlamentul European, Dacian Ciolos, anuntat luni ca presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, i-a transmis ca Planul National de Redresare si Rezilienta pentru Romania va fi aprobat in curand.

Dacian Ciolos: USR PLUS nu a fost nici partidul lui Nicusor Dan, nici al lui Dan Barna

Copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos afirma ca USR PLUS nu a fost nici partidul lui Nicusor Dan, nici partidul lui Dan Barna, nici partidul lui Dacian Ciolos. USR PLUS nu a fost nici partidul lui Nicusor Dan, nici partidul lui Dan Barna, nu a fost nici partidul lui Dacian Ciolos. Si nu cred ca acest .

DACIAN CIOLOS: USR PLUS nu a fost nici partidul lui Nicusor Dan, nici partidul lui Dan Barna

Dacian Ciolos afirma, inaintea inceperii votului online pentru alegerea presedintelui USR PLUS, ca formatiunea nu a fost nici partidul lui Nicusor Dan, nici partidul lui Dan Barna, nu a fost nici partidul lui Dacian Ciolos si ca nu va fi vreodata un partid de lider, potrivit G4media.

Facebook a blocat pagina de campanie a echipei lui Dacian Ciolos pentru alegerile interne din USR PLUS

Pagina de campanie a echipei lui Dacian Ciolos, pentru alegerile interne din USR PLUS, a fost blocata, anunta Ciprian Teleman pe pagina sa de Facebook. Dan Barna se defineste ca liberal in credinta si valori Dacian Ciolos: Sunt si progresist, si traditionalist .

DACIAN CIOLOS: Nu cred ca e o solutie sa vorbim despre suspendarea presedintelui

Copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos a spus ieri ca suspendarea presedintelui nu ar fi o solutie pentru rezolvarea actualei crize politice. El a facut precizari in legatura cu unele declaratii facute la o reuniune USR PLUS de la Cluj, care au fost interpretate in spatiul public ca fiind o opinie in favoarea suspendarii sefului statului, potrivit Digi24.

Ludovic Orban: Dacian Ciolos a avut o tentativa de a ajunge presedintele PNL

Ludovic Orban, a declarat, duminica, la Iasi, ca nu este luata in calcul varianta inlocuirii actualului premier Florin Citu cu unul din partea USR PLUS, liderul liberal sustinand si ca Dacian Ciolos a incercat sa devina presedintele PNL.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )