Libnet.ro
UNICEF

05:00

intalnire istorica intre autoritatile din Braila, Galati, Tulcea si premierul Victor Ponta. Patru proiecte au fost prezentate!

Adevărul Adevărul,
intalnire istorica intre autoritatile din Braila, Galati, Tulcea si premierul Victor Ponta. Patru proiecte au fost prezentate!

Dupa ce s-au asociat in cadrul organizatiei de dezvoltare intercomunitara Braila- Galati- Tulcea Dunarea de Jos, astazi, autoritatile locale si judetene din cele trei comunitati au avut o intalnire oficiala cu prim-ministrul Victor Ponta, prilej cu care au prezentat patru proiecte mari de interes major pentru intreaga regiune. Podul peste Dunare a obtinut garantii guvernamentale. continuă pe Adevărul

Acum se scrie istoria regiunii: Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Braila- Galati- Tulcea Dunarea de Jos a devenit realitate la Braila

Unda verde pentru ADI, la Braila, atat la nivelul Consiliului Judetean, cat si la cel al Consiliului Local Municipal. Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Braila- Galati- Tulcea Dunarea de Jos ADI) a primit girul consilierilor, in sedinte extraordinare ale CJ si CLM, prin aprobarea pentru constituire, proiectul de hotarare fiind votat in ambele sedinte, cu unanimitate de voturi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )