Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se intampla acum la granita. Romanii sunt umiliti. Consiliul Europei a intervenit

Playtech Playtech,
Se intampla acum la granita. Romanii sunt umiliti. Consiliul Europei a intervenit

Consiliul Europei a luat act dupa o serie de fapte constatate in Bulgaria. Vecinii par sa nu mai tina cont de prietenia care ii leaga de poporul roman. Consiliul Europei cauta dreptatea pentru romanii din Bulgaria intr-un raport dat publicitatii luni, 12 octombrie, Consiliul Europei recomanda Bulgariei promovarea invatamantului in limbile minoritatilor prin introducerea acesteia . continuă pe Playtech

CONSILIUL EUROPEI: Predarea limbii romane in Vidin a fost intrerupta

Consiliul Europei recomanda Bulgariei, intr-un raport publicat luni, promovarea invatamantului in limbile minoritatilor prin introducerea acestuia la nivel prescolar si secundar, dupa ce a constatat nu se asigura predarea limbii materne pentru mai multe minoritati, intre care si cea romana, transmite Agerpres.

Consiliul Europei constata cu regret ca predarea limbii romane in Vidin a fost intrerupta

Consiliul Europei recomanda Bulgariei, intr-un raport publicat luni, promovarea invatamantului in limbile minoritatilor prin introducerea acestuia la nivel prescolar si secundar, dupa ce a constatat nu se asigura predarea limbii materne pentru mai multe minoritati, intre care si cea romana, relateaza Agerpres.

in ce situatie tulburatoare a ajuns clanul Duduianu. Ce se intampla acum, dupa moartea lui Emi Pian

In urma cu cateva luni, clanul Duduienilor era unul dintre clanurile care stabileau mersul lucrurilor in Bucuresti si Ilfov. Dominanta asupra altor organizatii interlope nefiind pusa la indoiala deloc. in ce situatie tulburatoare a ajuns clanul Duduianu Din postura de organizatie mare, clanul Duduienilor, prin liderul Emi Pian, stabilea regulile lumii interlope si adesea aplana .

Asta le intrece pe toate. Ce se intampla acum in TVR, dupa cel mai mare scandal din ultimii ani

Televiziunea Romana rar a fost vazuta in perioadele sale de instabilitate, cel putin de catre telespectatori. Infectarea a doi colegi din TVR, in schimb, a dus la ceea ce se dorea a se pastra in interior, reclama unul dintre reporterii trustului, Adelin Petrisor, care marturiseste ca ar trebui sa o las mai usor cu stirile .

Anuntul in miez de noapte al Guvernului Romaniei. Ce se intampla la granita cu Ungaria

Marti seara, 13 octombrie, a avut loc o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta. Raed Arafat si Nelu Tataru au anuntat ce se va intampla cu Romania din 15 octombrie. Anuntul in miez de noapte al Guvernului Romaniei. Ce se intampla la granita cu Ungaria incepand cu data de 15 octombrie se prelungeste .

Mitropolia Moldovei, despre interzicerea pelerinajului de la Iasi: Ce se intampla acum este cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta

Reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei anunta ca nu au nicio legatura cu manifestarea de la Iasi in cadrul careia credinciosii le-au cerut autoritatilor sa renunte la restrictiile de Sf. Parascheva. Desi, Mitropolia le-au solicitat participantilor sa fie pasnici, aceasta a subliniat ca restrictiile sunt cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta. Poate si ateii vor fi supusi unor restrictii, a spus reprezentantul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, preotul Constantin Sturzu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )