Libnet.ro
UNICEF

17:31

Ce se intampla chiar acum cu preotul din Suceava, dupa botezul in care a murit un bebelus. Anuntul oficial

Playtech Playtech,
Ce se intampla chiar acum cu preotul din Suceava, dupa botezul in care a murit un bebelus. Anuntul oficial

Noi informatii au fost facute publice de catre oamenii legii, in legatura cu preotul din Suceava. Ce se intampla acum cu acesta si ce precizari au facut autoritatile despre situatia bebelusului mort la scurt timp dupa botez. Care este concluzia autoritatilor Procuratura din Suceava a confirmat, miercuri, ca preotul care a oficiat botezul in urma . continuă pe Playtech

Preotul din Suceava, anchetat in cazul bebelusului mort la slujba de botez, a fost suspendat din functie

Preotul din Suceava, implicat in moartea tragica a unui bebelus chiar la botez, a fost suspendat din functie. Acesta nu mai poate sluji pe durata anchetei. Reamintim ca in cursul weekendului trecut, un bebelus de .

Rica Raducanu, operat de urgenta. Vestea teribila pe care a primit-o chiar acum

Rica Raducanu nu scapa de problemele de sanatate. Dupa ce a ajuns pe mainile medicilor din cauza infectiei cu coronavirus, Rica Raducanu este din nou in grija cadrelor medicale. Acesta a intampinat probleme de respiratie si va fi operat. Rica Raducanu, operat de urgenta Fostul portar a spus ca in ultima perioada a intampinat o .

Preotul din Suceava este urmarit penal pentru ucidere din culpa in dosarul bebelusului care a murit dupa botez

Procuratura din Suceava a confirmat, miercuri, ca preotul care a oficiat botezul in urma caruia un copil a murit are in prezent calitatea de suspect, in dosarul deschis de anchetatori pentru ucidere din culpa.

Decizie de ultima ora in cazul preotului anchetat pentru moartea bebelusului din Suceava: Va suporta consecintele

Au aparut informatii de ultima ora cu privire la statutul pe care il are in prezent preotul care a oficializat botezul din Suceava, in urma caruia, un bebelus de doar sase saptamani a murit dupa ce a inghitit o cantitate mare de apa. Potrivit purtatorului de cuvant al Patriarhiei Romane, preotul a fost suspendat din .

Ce va pati preotul care a botezat bebelusul din Suceava. Regula e categorica (exclusiv)

Regula in astfel de cazuri este categorica. Ce spun clericii bisericii despre cazul bebelusului mort dupa botez si ce risca preotul, daca se va dovedi ca a fost vinovat in acest caz? Bebelus mort dupa botez in cazul bebelusului din Suceava, mort in urma savarsirii tainei botezului se va afla cu adevarat cauza abia dupa .

Bebelusul din Suceava ajuns in stare grava la spital dupa ce preotul l-a scufundat in cristelnita a murit

Bebelusul in varsta de o luna si jumatate din Suceava care a ajuns in stare grava la spital dupa ce preotul l-a scufundat complet in apa in timpul slujbei de botez a murit luni dimineata, scrie Monitorul de Suceava.

Ce pedeapsa risca preotul din Suceava implicat in cazul bebelusului mort dupa botez

Bebelusul din Suceava, internat la terapie intensiva dupa ce a fost botezat, a murit. Copilul ar fi inhalat o cantitate mare de apa atunci cand a fost scufundat in cristelnita. in prezent, sunt doua anchete.

Mihai Sora, mesaj uluitor dupa moartea bebelusului din Suceava: Nu e un bot de carne

Cazul bebelusului decedat, dupa botez, la Suceava, a facut multa valva in media si societatea romaneasca. O sumedenie de voci din spatiul public au reactionat pe marginea acestui subiect, printre acestia si celebrul Mihai Sora. Drama de la Suceava in vizunea lui Mihai Sora Filozoful MIhai Sora, ajuns la venerabila varsta de 101 ani, este .

Printul Harry, decizie surpriza. Ce a facut chiar acum, fara Meghan Markle

Printul Harry socheaza pe toata lumea cu ultima decizie luata. Fanii celui mai controversat cuplu din Familia Regala a Marii Britanii nu se asteptau la asta. Ce a facut chiar acum ducesa de Sussex? Ce decizie a lui recent Printul Harry? Fiul ratacitor se intoarce acasa in Marea Britanie! Printul Harry le va face o .

iPS Teodosie, reactie halucinanta dupa moartea bebelusului din Suceava. Ce a putut sa spuna

Cazul dramatic de la Suceava inca are ecouri atat in spatiul public, cat si printre personalitatile din viata publica. Reactii halucinante a avut, pe marginea dramei, a avut si deja cunoscutul iPS Teodosie de la Constanta. Acesta a declarat ca regulile bisericesti trebuiesc respectate ca atare si a comparat tragedia bebelusului cu momentul impartasaniei. Mai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )